Härlig Söndag!

Hej bloggen!
Nu sitter jag här återigen med spanskan och väntar på att mammas bantningsgryta ska bli klar, hoppas den är god... ;)

I dag har jag som sagt pluggat och nu kom jag precis hem från stallet. Snerra fällde så mycket i dag att jag hade kunnat sticka en tröja av det. Fattar inte vad hon håller på med, det är ju svin kallt ute, då kan hon ju inte tappa all päls hon har! galna häst! Hon var i alla fall duktig. Men vi har mycket att jobba på inför våren, snart börjar vi äntligen träna för Lollo igen! Skritten är jätte fin, dock är hon lite mer musklad på höger än vänster sida så det måste vi fixa till. Tölten är fin, där är hon ihopptryckt (eller vad man nu säger) och det går bra nästan hela tiden. Traven är katastrof om hon  fattar den, men det handlar om ryggen, de musklerna måste vi bygga på. Galoppen fungerar men hon sträcker ut sig väldigt mycket, även där musklerna. Varsågoda där fick ni en trevlig utläggning om min häst! ;)

Innan stallet var jag och mamma och köppte min skinjacka! Jag är jätte nöjd, det är en kortare modell och jag tycker jätte mycket om den! får se om jag kanske tar den i morgon! ;D

Nu är det spanskan som gäller igen!
Puss och Kram!



Söndag 28/2

God morgon!
I dag vaknade jag vid åtta pigg och glad! Känner mig inte det minsta sjuk och febern är som bortblåst, känns skönt. Igår kväll låg jag i soffan med syster hela kvällen och vi gottade oss regält med två goda killar, Ben och Jerry! haha! ;)
Kvällen började med hästhoppning och Tio orsaker att hata dig. Alldrig sett den förut, jag tycker den var riktigt bra, men vilka gräsliga kläder de har på sig! ;) Sedan fortsatte den med två filmer till, ''På smällen'' och ''Mamma Mia''.

Pratade även länge med en gammal kompis, det var riktigt länge sedan så det var trevligt... ;)

I dag har jag pluggat spanska sen jag gick upp och nu har jag precis börjar med Teknik labbrapporten om hur man bygger en högtalare, kommer igenstans kan jag  säga. Vet inte alls hur jag ska göra, men det ordnar sig nog.
Ska fortsätta plugga spanska dagen ut och även lite svenska tänkte jag.
Självklart ska jag till min underbara häst också! I dag ska vi träna i ridhuset... tänkte gå över lite bommar, blir så jäkla sugen på hoppning så fort jag är på Horseshow! (islansdhästmänniskor som läser detta: oroa er inte, tänker inte byta sida ;) )

nä, nu måste jag verkligen plugga, suck!
Men mamma och jag ska förhoppningsvis åka en sväng till ridsport eftersom vi behöver så sjukt mycke grejer just nu! Vi ska även till frölunda för jag har hittat en skinjacka från Laila Bagges märke tror jag!

Nu blir det spanska!
Ha en bra Söndag!
PUSS OCH KRAM!

sjuk

Hej, ledsen att jag inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp.
Och nu är jag sjuk! :(

I torsdags var jag på Horseshow med Antonia, Emma och Johanna, och var i stallet, även i skolan.
I fredags var jag i skolan sedan på frölunda torg, Alice och Julia, blev sjuk --> åkte hem från alice, sova.
I dag var jag på Horseshow men kände mig för dålig så åkte hem och sov i två timmar. Skulle igentligen åkt till Lollo nu men sjuk som jag är stannar jag hemma... :(

Nu ska jag äta Ben and Jerrys tror jag! ;)
ha en ball lördagskväll!
Puss och kram!

Onsdag 25/2

Så, nu var ännu en dag avklarad! ;)
Nej men onsdagar är bra dagar och i dag hade jag även en trevlig fika med Ingrid så dagen blev extra bra!

Jag har biologi, spanska och lite mer att göra nu, så jag hinner inte skriva mer!

Hoppas ni haft en lika bra onsdag som jag!
Puss och kram!

Dagens Outfit!


Byxor: Filippa K, Kofta: Esprit, Linne: Gina Tricot, Smycken: Konfirmation

Tisdag 24/2

Hej alla! (ni är faktiskt några stycken nu, tack! uppskattas verkligen!! :D)

I dag var en typisk tisdag, inget speciellt som hände och inte heller något speciellt tråkigt, en vanlig tisdag helt enkelt.
På eftermiddagen sedan jag kom hem från skolan har jag pluggat spanska, engelska och matte, gick bra, men inte speciellt roligt! Sedan har jag även tränat och så köppte vi Thaimat. Det är sällan vi köper hem nu för tiden, pappa och mamma lagar hemagjord Thaimat, det är minst lika gott! Men ingenting slår kungsportens thai, engligt mig den bästa Thai:en i hela Göteborg! ;)

I morgon är en roligt dag! Jag älskar onsdagar! Det är mitt i veckan, så då vet man att de två jobbigaste dagarna är över (tisdag och måndagar går vi till ca 16.00) och det är bara två dagar kvar tills den efterlängtade helgen! Dessutom är onsdagar riktigt slappa! vi har sovmorgon och sedan bara en riktigt seriös lektion, biologi och enligt mig är inte biologi det tråkigaste som finns ;D
Eftersom vi slutar tidigt på onsdagar brukar jag även åka till hästen då, men i morgon har jag ingen som kan köra mig eftersom bussjäveln inte kan köra på de snöiga vägarna! Men istället blir det fika med Ingrid, och det ser jag verkligen fram emot, länge sedan jag såg min sambo nu, haha!

Tror även att det kommer bli en rolig helg, dock mycket plugg, men mycket annat roligt som händer!
Lägger upp en Dagens Outfit lite senare.

Sov gott, puss och kram!


Min sambo och jag, när vi beter oss precis så som vi alltid gör tillsamans!

Måndag 22/2

God Kväll bloggen! :D

Första skoldagen avklarad, gick ändå bra tycker jag! Kom sent första lektionen eftersom bussen inte kom upp för en av backarna till en börjam och eftersom det var heelt galet mycket spårvagnar och bussar inne vid kungsportplattsen som bara stod helt still, men annars var det bra.

Nu på eftermiddagen har jag gjort spanska glosor, engelska gramatiken och gjort klart fysiken, förutom sista uppgiften som någon väldigt gärna får hjälpa mig med i morgon ;) Jag har även ätit, läst mail och bloggar.

I morse kände jag att jag var så himla trött på vintern så jag tog på mig en blommig klänning från thailand! Jag hade ju självklart svarta leggins och svart kavaj över men kände ändå mig lite vårlig! behövde det.

Innan jag och mamma tog bussen hem (som sagt fungerar bara en av våra bilar så ingen skutts just nu.. :( ) så gick vi på NK en snabbis och jag fick köppt ett par nya svarta byxor från Filippa K. Det är precis samma som mina förra eftersom jag verkligen älskar den modellen och allt. Skillnaden är endast att de nya är svarta och inte uttvättat grå... ;)
Ska dock lägga upp dessa byxorna, jag verkar inte vilja bli längre... haha!

Vi gjorde ett gammalt nationellt i engelskan i dag, blev så himla arg på mig själv. Jag glömde av vad lätt (dvs: lätt som en fjäder t.ex.) var på engelska! när jag kom ut ur salen och läste fysik kom jag självklart på det, blir så himla sur på sådant. Det är precis som om någon önskar att du ska misslyckas... säkert LankanPlankan själv....

Pratade med Lovisa som kom hem från Malaysia eller vart det nu var hon var, och jag blev avundsjuk så fort hon öppnade munnen. Solsken, pol, värme, shopping och andra roligheter. Det högg till i kroppen av saknad efter den underbara värmande solen! Längtar så sjukt mycket till sommaren, känner på mig att det kommer bli en bra somman nämligen! Det känns helt sjukt att om bara några månader för ett år sedan var jag på förläger till konfirmationen, känns som om det var nyligen, helt galet verkligen!

Nu ska jag snart träna men först är det nog lite engelska glosor och skrivande av novell som gäller!
Vi hörs någon gång!
Ha en trevlig kväll, Puss och kram!

SOMMAR!!

Söndag 21/2

Hej bloggen!

I dag har varit en ganska bra söndag hitills!
Jag är helt klar med mitt Biologiarbete, har varit i stallet, och inte ätit överdrivet mycket, haha! ;D
Det var helt galet i stallet i dag, så fruktansvärt mycket snö. Vi körde fast med bilden trotts att vi har en stor fyrhjulsdriven, som oftast tar sig fram överallt, så mamma och jag fick gräva loss den och jag lovar att det tog ett tag. Sedan tittade jag till Oscar, han var varm under täcket eftersom solen sken på honom, men jag tog inte av det eftersom det ska blir 20 minus i natt... Snerra var pigg och glad, hon töltade och galopperade fint, trotts alla istappar hon hade på kroppen... ;)

Nu har jag ätit lunch och tänkte göra lite spanska och engelska! Wooohoo!

Vi hörs när vi hörs!
Puss och kram!

två medaljer!

Två medaljer till sverige! WOOHO!! någon mer än jag som såg det? Heelt fantastiskt!

I kväll har jag varit ute med Sofia i snön och pappa tog bilder på oss. Jag gjorde som sagt maränger förut och de ligger nu i våra magar, jag gjorde en marängswiss! det blev jätte gott!
Sedan har jag tittat med ett halvt öga på Melodifestivalen, och det är en skam att Darin gick vidare, men tjejerna var ändå helt okej! Jag håller på med ett fotoalbum, så jag har även letet igenom några datorer efter bilder, hittar dock inte mina lyckebo-bilder (konfirmationslägret) men tror att de finns i min gamla dator som ligger någonstans i mitt rum... ;)

Nu ska jag och min lilla katt krypa ner i sängen och sova!
Sov sött alla ni som läser min blogg! (ni är faktiskt några stycken ;) )
Puss och kram!


Jag i snön förut, och på den andra bilden så står jag inte på knä eller något, snön går över min midja och jag är ca 170, heeelt sjukt!

deppig dag

ush, i dag har jag inte gjort något vettigt! eller jag har skrivit tolv rader på ett biologiarbete och gjort glosor i spanskan. Jag har bakat maränger, ätit dubbel lunch (nyttigt!) och varit och handlat! Vi kunde inte åka till stallet i dag, för den jävla snön dampar!! faan vad jag hatar den just nu! GAAH!!

nu ska jag fortsätta skriva på biologin och svenska novellen, och titta till marängerna. Kanske ta lite kexchoklad också! haha! ;)

PUSS OCH KRAM LOVERS!


Utanför mitt hus just nu...                        Utanför fönstret... fan galet...

The Snow Makes Me Sad

Kommer ni ihåg att jag sa att hela familjen var ute och hade snöbolskrig igår och att snön räckte till knäna? de fotspåren är borta! Det har snöat hela natten, HEELT SJUKT! och jag kan kanske inte åka till stallet för plogbilen kanske inte kommer inte upp för backen! buhu! just nu  avskyr jag snön!

suck! Vad ska ni gör i dag? ;)

Nu ska jag deppa lite över snön och plugga, och hoppas på att jag kan åka till stallet!

PUSS OCH KRAM!

Hot Chocolate Makes A Girl Smile!

haha, vad kom den runbriken ifrån!? ;) det bara dök upp i huvudet, men lite stämmer det. Drack precis en kopp varm choklad!

I dag var jag som sagt på Museum! Det var jätte mysigt och jag upplevde dagis/lågstadiet/mellanstadiet återigen! det var så mycket minnen! vid typ varje monter var det ''haha, jag kommer ihåg att vi sa blablabla om den här'' eller ''här sa han så här och vi bara blablabla'', det var roligt! haha! ;D Innan vi gick in på Museet (Naturhistoriska) gick jag och Antonia en låång promenad i slottsskoge, det var jätte mysigt. Även där en massa minnen! Vi gick till sälarna, de är ju bara så söta! jag brukar se dem på sommaren men inte riktigt så nära.
Jag hade  fika med mig: frallor, varm choklad och nybakade muffins till Antonia och Sara! jätte mysigt hade vi det!

När jag kom hem kröp jag och mamma ner i soffan med än gång, eftersom det var snöstorm kunde vi inte åka till stallet, så vi deppade lite för det. Längtar verkligen dit nu! men vi hoppas på att kunna åka dit i morgon! Sen tittade jag på film, den var sådär. Sen var det middag och nu Let's Dance! Mellan detta var vi, familjen, ute i snön och hade snöbollskrig! Snön gick över knäna på oss! helt sjukt mycket snö!

Var precis inne på Tyras blogg (vet inte hur man länkar men adressen är: www.tyras.se) och där har hon skrivt upp en dialog mellan henne och Blondinbella, det är precis som när jag och sara! sara är tyra och jag är bella:


Tyra- Ska vi fixa det där imorn?

Bella- Ehh  mmm jao…

Tyra- Nu lyssnade du inte va?

Bella- Nej.

Haha…Någon som känner igen sig?


Vad säger du Sara, känner vi igen oss? haha! ;)

Tittar på Solsidan nu! sjukt kul!

Puss och kram på er, och trevlig kväll!

 


Fredag 19/2-2010

Hej bloggen! :D

I dag har jag varit uppe sedan klockan åtta! Bakade hallonmuffin med vaniljrkäm och hemmagjort strössel så fort jag vaknade! Jag, Sara och Antonia ska nämligen på Museum i dag! kalla oss galna men sant är det! ;)
Jag har även gjort mackor och ska strax göra varm choklad, vi ska ta med det och fika med! Mysigt!

I går var vi som sagt i Ulrisehamn! det var jätte roligt, men det var ju kanske inte alperna... backarna var väldigt korta och eftersom det var väldigt många nybörjare där, kasade de ner för backarna, vilket gjorde att man var livrädd för att köra på någon och att det blev STORA isfläckar, men det var jätte bra för att vara en timma från Göteborg! plus att sälskappet var väldigt trevligt! haha! ;) men nästa år vill vi åka lite längre och åka skidor det var vi alla eniga om, åre kanske? någon som är på? haha!;)
Här kommer lite bilder!

Antonia och jag i liften!


Sara är jätte duktig på Snowboard! :D


Trötta efter en heel dag i backen!

Nu ska vi tre som sagt på museum, Naturhistoriska. Jag älskar museum, det är så mysigt!
Vi hörs senare! PUSS!

tröööt

hej bloggen. jag lever och mår bra men är trött och har ont, haha positiv början!
I dag har jag åkt skidor heela dagen med sara och antonia! jätte roligt, men äh, kan berätta mer om det i morgon plus lägga upp lite bilder! men vi hade i alla fall jätte mysigt!

Nu på kvällen har jag ätit, badat, tittat på ett repotage om Susan Bones (heter hon så? hon som var med i brittan got tallents?) och tittat på the proposal. den var bra men, jag lände igen mig i henne där jag låg... känndes riktigt hemskt! dessutom kände jag mig ensam och värdelös när jag märkte hur fruktansvärt snygg killen var! Ush, tur att jag har min katt i alla fall! haha, jag börjar redan bli en gammal tant med massa katter! Men herre gud vad jag är positiv! och vad mycket utroppstäcken det blev.... jag tror jag är trött... därför ska jag sova nu...

men först måste jag säga:
GRATTIS PÅ 16:ÅRS DAGEN FINASTE ALICE!
Det är nämligen så att världens bästa alice fyller 16 år i dag, sin födelsedag firar hon på Malta och jag hoppas att hon har det riktigt riktigt bra, ska ringa henne nu!

PUSS OCH KRAM

snabbis!

Hej bloggen!
Bloggar lite snabbt bara, väntar på sara. Nu kom hon! Puss!

Dagens Outfit!


Svart tröja: H&M, Svarta byxor: Filippa K, Halsband: Konfirmation, Armband: XOXO Klocka: Guess, Örhängen: Topshop.
(VARNING: den sista bilden är oseriös! haha! )

Farsan!

Kom precis hem från bion, eller har fikat med mamma och kompani nu när vi kom hem också.
''Farsan'' var en jätte rolig film, med ett fint budskap. Blödig som jag är kunde det inte hjälpas att jag fällde en tår i slutet! Är det någon mer än jag som tycker att han som spelar sonen är snygg? ;)
Jag gillade den mycket och det gjorde resten av familjen med! Den rekomenderas verkligen!

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig! pappa är i Stockholm så inatt sover jag och lillasyster inne hos mami och mormor sover i min säng! det blir mysigt! Men först ska jag träna lite. Tränade lite hårt igår så i dag har jag riktigt mycket träningsvärk, men det är bara skönt! Ska borsta ut håret också, sprayade det hårt förrut, ska visa hur jag såg ut om en liten, liten stund.

Nä nu är det sänged som träningsmaskinen som gäller!
Sov så sött!
PUSS OCH KRAM!

It Is Snow Outside!

Yaaay! Not! Jag är såå sjukt trött på all denna snö! Kan den inte bara försvinna? hur länge sedan var det inte man såg gröna löv och grönt gräs, här i sverige? Hur länge har vi haft snö nu, tre månader? Jag kan inte komma ihåg att vi någon gång haft så här mycket snö! Men jag gillar vintern, tycker om att det är vitt, men nu börjar jag längta efter bara ben, rosa klänningar, jeans-jackan och flippflopps! suck, vill ha vår!

Dagen har jag börjat med plugg, och så ska den fortsätta! Har gjort all engelska nu och letat information om Sverige Demokraterna. Även hittat kontaktuppgifter och adress till vem jag ska ringa här i göteborg. Jag gör nämligen en undersökning om ungdommars syn på Sverige Demokraterna!

Vi har en riktigt jobbig biologiläxa som jag har lite ångest inför, vet inte riktigt hur jag ska gå till väga...! men de ordnar sig nog. Min novell i svenska ska jag börja med nu också!

men nu behöver jag lite energi, varm choklad med grädde får det bli, känner inte för tee.
Sen ska jag laga lunch åt mig och Sofia. På kvällen blir det bio med mamma, mormor och Sofia. Helt sjukt hur mycket jag saknar mina fina vänner nu! och ändå har vi bara varit ifrån varandra några dagar!
Puss och kram på er!


mmmmmmmmmm......


Alla fina vänner är inte med på dessa bilder men jag saknar er också! tog bara några av alla bilder! PUSS!!

Dagens Outfit!



Svarta byxor: Filippa K, Blus: Köpenhamn, Svart tröja: H&M, Armband: Diddi, Ring: Mammas, Klocka: Guess.

Shopping!

Hej alla fina!
Idag har jag varit på stan hela dagen med Mormor och lillasyster, jätte mysigt! Vi åt jätte god thaimat och fikade på Fröken Olssons, men då var jag så mätt att jag inte fick i mig hela hallonpajen, ett mirakel! ;)

Pappa har bakat bröd så det doftar underbart i hela huset!
Ikväll ska jag träna och titta på film! blir mysigt, men nu börjar jag sakna mina vänner! Känns riktigt depp att inte ha träffat dem på länge, börjar tröttna lite på la familja! ;)
Haha, nä då, men nu ska jag visa vad jag köppt!


Ett rosa nagellack från Åhlens, rensade ut alla mina nagellack i går, så kände att jag behövde ett nytt!


Ett svart fotoalbum och en silver-penna. Ska göra ett fotoalbum med händelser från högstadiet! ;)


Köppte en svart tröja från H&M med söta puffärmar! Det var rea på hela H&M... jag fick den för 79 kr!
ett riktigt bra köp! :)


Vi hörs! trevlig kväll! Puss!!

Happy Valentine's day!

Hej alla fina! :)
Glad alla hjärtans dag eller vad man nu säger här i sverige! ;) Glömde helt av att det var det i morse, när jag skrev! Dagen i dag blev inte riktigt som planerad! Har ännu inte varit i stallet utan dagen har gått åt till att städa mig själv och mitt rum! Jag hade jätte kul i badrummet och provade alla möjliga olika sminkningar!
Sen kände jag mig tvungen att städa mitt rum, så det har jag som sagt gjort. Är inte riktigt klar än men nu ska jag åka till stallet och byta och ta av täcken på Oscar och Snerra, blir ingen ridning idag. De var så duktiga igår så de får vila i dag. I kväll ska jag se The Proposal hade jag tänkt, har alltid velat se den så hoppas den finns att hyra! Som ni förstår har jag inte pluggat, och känner mig riktigt kass, måste verkligen det! Det var ju mitt mål! men man får tänka positivt, att jag gjorde många andra nödvändiga saker i dag. Jag tvättade även mina sminkborstar i dag! Jag tvättade dem med shampo och de blev jätte fina.
ÅÅÅh, det är så mycket kläder jag vill ha! och skor! Tur att jag ska gå på stan i morgon! längtar ihjäl mig!

Men Happy Valentine's day alla fina, och hoppas att ni haft en MYCKET mysigare och roligare dag än jag! haha! ;D
Puss och Kram!



God Morgon!

haha, upptäckte precis att det kommit ett nytt inlägg i min blogg. Kommer ni ihåg att jag skrev om ett inlägg som försvan? Nu är det där, fast i fel ordning, det är ifrån torsdagskvällen.

Nu är det söndag, i vanliga fall hatar jag söndagar. Sista dagen på helgen, man känner sig härligt sockrig i hela kroppen efter helgens godheter, trött trotts att man sovigt, och ångest. Pluggångest, prestationsångest, matångest, sovångest, telefonångest, kontaktångest... you name it! jag känner ångest! Det är alltid så mycket man skulle göra på helgen, men man gör MAX 50% av det. Men i dag känner jag INTE ångest (eller jo det gör jag liite plugg-mat- och städångest)! men gissa varför? Därför att jag har en HEL vecka på mig att göra alla dessa måsten! WOOOHOO! som en veckas helg! Haha, nej inte riktigt men ändå! Fast jag har bestämt mig för att inte skjuta på det, ska ta tag i biologin och svenskan och so:n ikväll är tanken. Om mor min bara vill gå upp så att vi kan åka till stallet, hon är så seeg på morgonen. Alltid! jag går upp vid nio varje helg och mamma kommer upp vid elva, men det är bra för då hinner jag oftast plugga innan ;) alltid effektiv! haha, tvek...

En snabb uppdatering om helgen!
Fredag: lång sovmorgon, stallet. Jag red både Oscar och Snerra, det gick bra, men lovisa om du läser detta ska du veta att Oscar har mycket skav, jag byter mellan olika täcken för att lindra skavandet på en punkt men tyvärr skaver det värre på en annan punkt i så fall, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men i alla fall så gick det bra, han travade och töltade några steg. Sen var det bio med Alice och Julia. Vi såg Valentine's day och den var jätte bra! Sen sov de hos mig och en kille var riktigt dum så nu skiter jag i honom!
Lördag: Tvingade upp alice vid halvtio, julia åkte tidigt. Sen var det stallet, mamma och jag red ut. Jag på Oscar, mamma på Snerra. Vi skrittade i 30 min, sen ett varv på slingan, då töltade vi och travade. När vi kom hem hade vi som mamma kallar det ''familjemiddag'' och såg på En ung Jane Austin. När den var slut ville Fia se på filmer från då vi var små och vi skrattade sjukt mycket!
och nu är det söndag, i dag blir det stallet, förhoppningsvis kungsmässan, och lite plugg! är jätte shoppingsugen! satt hela kvällen igår och tittade på massa kläder och skor! ska gå igenom mina pengar i dag, är tveksam på om det finns så mycket kvar, vart fan tar alla pengar vägen!? ;)

Ha en goo söndag! Puss och Kram!

sportlov!

Äntligen underbara sportlov! Inte för att det lär bli speciellt mycket sport men... någon vända till gymmet blir det nog! ;)

Nationella i dag gick nog ändå helt okej hoppas jag! det känns bra men man vet aldrig. Annars var skoldagen bra. Träffade Elin på Kosmos (vårt stamställe, tror aldrig vi har träffats på något annat café!) och vi hade en mycket trevlig eftermiddag. Elin lärde jag känna på lyckebo förra sommaren, och jag har altid så roligt tillsamans med henne. Det händer alltid så mycket runt henne och man skrattar hela tiden! Jätte skönt med en människa som verkligen ger energi!

I morgon ska jag se Valentines Day med Alice och Julia, Julia fick nämligen det i födelsedagspresent av mig och självklart fick alice hänga med! ;) Mina fina flickor från skolan skulle gå och se den idag, men jag kännde att jag inte ville se den två dagar i rad men nu ångrar jag mig lite känns så tråkigt att vara hemma, men ibland är det skönt att varva ner. Fast jag kännde verkligen inte för det idag!

Annars så har det nog inte hänt så mycket i dag... hrm... tror att jag ska gå och hämta lite jordnötter, ta på mysdressen och krypa ner i sängen framför Sex and the City eller någon annan film! Känner för romantik! det är ju trotts allt alla hjärtans dag på söndag!

Ha en mysig kväll!
Puss och Kram!


Överlycklig!

Trotts att jag inte kan sova, blev jag precis väldigt lycklig! Nu ska jag läsa teen vouge och lugna ner mig lite och försööka sova!

Vi hörs i morgon! Puss!

orkar inte...

skrev precis ett långt fint inlägg om mina fina vänner med det bara försvan! orkar inte skriva om men kan säga att sportlovet börjat, nationella gick bra och hade en trevlig eftermiddag med Elin.

Nu ska jah se på SATC!

Puss!

Onsdag 10/2

hej bloggen!

Jag är råå nervös inför nationella skrivdelen i morgon, vilket resulterade i en hel del sötsaker under dagen!
det blir alltid så när jag är nervös! ;)

Skoldagen var helt okej, lite omtumlande men man överlever, är lite orolig för en vän... men hoppas att det snart löser sig :/ Jag älskar onsdagar! bara en seriös lektion, sovmorgon och tidig dag, kan inte bli bättre!

Idag hade jag otur med bussen hem! Tog blå express med Sofia och inget gick bra! Först tvingades vi springa till Blå, och eftersom blå inte går hem till mig tänkte att jag skulle hoppa av och ta 58:an vars hållplatts ligger kanske 50 meter bort. Då ser jag bussen när jag står vid Blå:s hållplatts och sprang allt vad jag hade men missde den. Såg att nästa inte gick förrens om en kvart och tänkte att jag skulle gå ner och ta 80:an från samma hållplatts jag gick av Blå på. Går lungt dit och ser 80:an, springer, missar den. Fan. Nu går jag hem tänkte jag, kommer ta 45 min, men skit samma. Jag börjar gå, går förbi 58:ans hållplatts, efter kanske tre minuter vänder jag mig om och ser bussen! springer till nästa hållplatts och tack och lov var bussföraren snäll och väntade, jag var helt slut när jag kom hem!

Denna och nästa vecka rider jag även Lovisas häst Oscar, eftersom de är i Thailand eller något och göttar sig! I dag red jag bara Oscar, inte Snerra. Hon hade fått tillräckligt med motion i hagen och var aldelles svettig när jag kom för att hämta henne, så hon fick vila. Det gick bra att rida Oscar, han var sjukt pigg och är heelt anorlunda än Snerra. Igentligen fick han inte galoppera men han var så pigg att han gjorde det ändå, efter att jag tvingat honom att trampa under sig töltade han även, så nu kan du vara stolt lollo! ;)

Nu ska jag gå igenom alla typer av texter och tvätta håret!
Puss och Kram



Älskar paj!


Snerra och Oscar förra sommaren!

gah!

Nu har jag suttit i typ två timmar och försökt fixa den förbannade bloggen, men utan resultat! Nu MÅSTE jag plugga.... ska bara ge det ett försök till.....

Tisdag 9/2

Hej bloggen!

I dag var jag i skolan såklart trots snuvan och gjorde nationella i svenska, läsförståelse. Fy fan, vad jag var nervös, mådde jätte illa innan. Jag tror jag var efternervös också, för jag kunde knappt få i mig en knäckemacka till lunch, kände verkligen inte för något!
Annars var dagen inte speciellt händelserik. Fina Sara har jätte ont i sitt ben och har gått från att vara 16 till 60, hon kan alltså inte gå i trappor utan att det ser fruktansvärt roligt ut och går sjukt långsamt, hon har fått en förkylning i låret... hur konstigt låter inte det! ;)
Igentligen måste jag verkligen göra spanska eller börja skriva på min kärleksnovell nu, men jag orkar verkligen inte!
Nu sa mamma att vi inte har något vatten! Man kan inte spola! Jag som är jätte, jätte kissignödig!
Ska ta reda på mer!

Puss på er!








Denna händelserika måndag...

Nu var nästan alla dagens måsten gjorda. Bara spanskaläxan och lite extra repetition inför nationella kvar! Känner att jag och min c-vitamin-burk blivit riktigt bra kompisar idag och tillsamans har vi gjort underverk! febern är nere, så i morgon blir det skolan!

Jag är jätte nervös inför nationella i morgon! Även om det bara är läsförståelsen, så är jag sjukt nervös! Har gått igenom häftet i dag med övningar men det går ju verkligen inte att öva till, känns helt hopplöst.

Jag hatar att vara hemma hela dagar, tiden går jätte fort! Man vilar i soffan, äter, vilar medans man äter, pluggar, vilar, äter, sms:ar, pluggar, dushar, dricker en kopp te osv! jätte händelserik dag verkligen! efter en dag i sängen kryper det  i kroppen och jag längtar efter att få komma ut. Ska ringa antonia och sara snart och ta reda på vad jag missat i skolan i dag!

Det smäller och sprakar i hela huset! det gör det alltid på vintern, och jag som är så mörkrädd! Skit äckligt!
Nu hämtar jag katten och ringer Antonia!
Puss och kram!

plugg!

Nä nu känner jag hur tabletternas verkan börjar gå ur mig och hungern kommer, får nog gå och käka något och sedan blir det plugg!

Vad tycker ni om utseendet? ;)

Puss och kram på er! (vilka ni nu än är!)


Vill ha!

det går bra..

det är något sjukt fel på hela min dator och allting. Min facebook dampar sjukt mycket, jag kan inte se komentarer och alla har den nya versionen utom jag, dessutom fick jag starta en ny blogg eftersom det inte gick att uppdatera den förra med nya inlägg, nu hoppas jag verkligen att denna ska fungera! sjukt irriterande!

Aja, orkar inte skriva om vad jag gjorde i helgen, men i dag är jag sjuk, riktigt sjuk. När jag vaknade i morse hade jag ingen röst över huvud taget. känndes riktigt bra! men efter x-antal koppar te, börjar den mjuka upp sig och nu kan jag prata lite gran. I morgon är det Nationella i svenska, första delen, sjukt nervös!

Nu måste jag göra läxor och försöka göra bloggen lite snyggare!

Vi ses! Puss!


Vill ha thailand nu! här med: Ingalill, Ingrid, Syster och Mamma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0