Tankar...

Hej vänner. Just nu känner jag mig förvirrad. Jag är jätte lycklig och är så galet nöjd med allt. Jag har underbara vänner runt omkring mig, sommaren är på väg, jag har ridglöden tillbaka, min familj mår bra. Allt är igentligen helt perfekt. Men jag är ledsen, känner vemod... vet inte vad det beror på. Men en klump ligger i magen och gnager. Tror det är tiden som springer i kapp. Allt är så bra, vill inte att något ska ta slut. Men av erfarehet vet jag att ingenting varar för alltid. Även om jag önskar det nu. Men jag vet inte vad det är. Tror det är hela livet nu. Känns som om inget kan bli speciellt mycket bättre. Just nu vill jag stanna tiden, leva här föralltid. Men samtidigt, sommaren och gymnasiet. Kanske är det även det. Gymnasiet. Något de stora barnen gör, inte jag. Inte Ida. Kanske har jag inte.... inte hängt med. När började vännerna mina närma sig studenten? När började jag närma mig vuxenlivet? När skulle man börja käna egna pengar? Vad är det som händer? När växte jag upp?




It's a beautiful day

Hola Guapas y Guapos!

I dag har varit en sådan underbart, fantastiskt rolig dag! Skolan var jätte slapp och skön, man gör inte speciellt mycket nu om man säger så. Vi sitter mest och pratar och får våra betygsamtal, men det är roligt! :)
Hade en mycket trevlig lunch, då vi ett stort gäng satt och åt nere vid kanalen, jätte mysigt i solen. Jag åt pasta med pesto, en klassiker som alltid är lika go! ;)

Jag hittade även en sko som enligt mig var helt fantastisk men mamma hade andra åsikter... hrm, nej jag ska inte använda det uttryck hon använde i denna mogna blogg... ;)

Snerra var även hon fantastisk. red i 20 grader sex på kvällen, på en smalare häst dessutom! Jätte roligt!

Nu ska jag läsa bloggar, och duscha och läsa. Var på stadsbibloteket i dag och lånade böcker, gjorde framsteg och klarade mig med ett snedsteg! ;)

Puss och Kram!
Ida

Galet

Detta var det sjukaste jag sett i hela mitt liv. Stackars barn. Titta på den här videon så förstår ni vad jag menar....

Hola

Hello gojtingar, hur har ni spederat söndagen?

Själv var jag med Marko, och vi gjorde i stort sätt ingenting. Jag drog med honom till stallet, men han var lite för rädd för att rida så han fick snällt vänta medans jag red, stackarn! Annars pratade vi bara, typ hela tiden. Jag försökte även klippa till masken jag köppte som var så ful, men den blev bara ännu värre. Jag hittade en kattmask som Marko tyckte jag skulle ha istället, men jag känner mig inte riktigt bekväm i en randig kattmask med morrhår....

Pratat med mina tjejer och de hade haft det bäst uppe på Antonias place, så jag hoppas på en favorit i repris till sommaren! ;)

Nu ska jag tvätta håret och fixa mig lite! (har ni märkt att jag alltid skriver fixa mig?!)
PUSS och KRAM!


Masken ville inte....

Gårkvällens kvällen

Klänning: Zara
Skor (syns ej): Marc By Marc Jacob

Paket

Heej gosingar! Hade ni en fin lördagskväll?

Min kväll var jätte bra, hade det mycket trevligt med alla åldringar! haha! ;) Nej då, men det var lite tråkigt på dansen när alla 70-80 -tals låtar spelades och jag inte kunde speciellt många... men så kom Rap Das Armas och då var jag tvungen att dansa. Då gick alla av dansgolvet utom jag och lillasyster som hoppade upp och ner och dansade som galningar... haha! ;)

Nu sitter vi här och öppnar paket, det är mestadels vin och champange, inte mig emot! haha! ;)

I dag får vi se vad jag ska hitta på. rida ska jag göra, och kanske umgås med en vän! ;)

Ska ni fortsätta öppna!
Vi hörs senare!
PUSSS

Jag igår!

Brottom!

Ja, nu är jag som alltid stressad. Sitter här och gör mig i ordning inför ikväll. Jag är skit nervös och min klänning är trasig. inte så bra...

Nu ska jag fortsätta fixa till mig! PUSS


Time to goo!

Nu drar jag till pollen, på vägen smaskar jag på en glass... yummi!

PUSS



Bilden har ingenting med dagen att göra, men hur söt är inte den övergivna kattungen?!

Nervös

God morgon alla!

Ush så trött jag är nu, vill bara sova. Men jag gick inte upp nu, vaknade vid halv tio, har inte sovit till så länge på flera, flera veckor. (i min säng vill säga, i spanien gjorde vi ju det) Helt underbart! Men nu sitter jag i sängen igen och läser lite olika bloggar. Har mycket att göra i dag, roliga saker dock, men orkar inte riktigt.

Jag ska snart åka till hästen min för att rida lite, men innan det ska jag fortsätta med en liten hemlighet. Jag är så nervös inför ikväll, då papi firar att han fyllt femtio. Jag tror inte han läser detta, men jag kan inte skriva vad jag ska göra men kan avslöja att jag kommer dö av nervositet. Jag brukar inte bli speciellt nervös inför sådana saker, men nu är jag det. Ush!

Hoppas ni sovit gott och får en fin dag.
PUSS


Bild från igår, ser inte såå fräsh ut just nu... ;)

trött

Kom precis hem från en underbar kväll med Alice och Julia. Jätte mysigt!
Nu ska jag sova för jag är såå trött, måste ladda inför i morgon...! ;)
Jag var så rädd när jag cyklade hem att jag var tvungen att ringa Sarisen, sen fastnade vi i telefonen i 20 minuter. Jag kan prata med henne hur länge som helst, det är alltid sara som får säga: Men du ida, nu har vi pratat ett bra tag, du tycker inte det är dags att lägga på så hörs vi i morgon...? Då säger jag Ja, sen pratar jag lite till, och sen lägger jag på. Men det beror nog på att jag känner henne sååå bra. Min sara.

NU ska jag sova!
NAtti NAtti!

Pusssssssss

Ångest!

O jaa! Nu äter jag maraboo och sitter vid datorn! Jag och syster belv klara med överraskningen men nu har jag ångest, mitt rum ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig (som mami brukar säga) och jag är inte hemma ikväll...! Panik!

Masken jag köppte i dag såg by the way förj*vlig ut, riktigt, riktigt ful passform. Ska se om jag kan klippa om den lite, fast då kommer paljetterna försvinna, men det får jag leva med. Hellre mindre palnjetter än en gigantisk panna och ihoptryckt näsa!

Nu måsta jag städa och göra mig i ordning lite, säckade ihop totalt nu efter skolan! Dags att rycka upp sig! PUSSI!



min mask som är konstig.......

dagen

Vad riktigt bra! Jag förstod dock på min syslöjdslärares ansiktsuttryck när hon såg att jag improviserat och klippt jack i armhålerna, att jag kommer sänka mig till G. Från VG till G sista terminen, känns riktigt piss... Men jag förtjänar inte något högre än G, jag är verkligen skit dålig. Jag förtjänar inte G heller igentligen, men hon kan nog inte med att ge mig IG... hoppas jag i alla fall... ;)

Annars var dagen bra, rätt onödig bara. Hade syslöjd i två timmar sen var dagen slut. Men jag och vänner satt kvar i skolan i en timma för att boka limosiner. Vilket vi också lyckades med! Två limosiner är nu bokade till mig innan balen, känns riktigt coolt faktiskt... haha! ;)

Nä nu ska jag och syster fortsätta med vår överraskning. Det går slooow kan jag säga!
Hoppas ni hade en bra dag!

Puss och kraam!
Ida

School!

Nu drar jag och min nya perfume till skolan!
Puss och kraam!


Solen

God Morgon solstrålar!
Underbart väder ute idag, solen skiner och det är ganska varmt. Helt fantastiskt!
I dag kommer bli en bra dag, det känner jag i hela kroppen. Skolan kommer bli rolig som vanligt, dock har jag syslöjd vilket suger men jag överlever! ;) I eftermiddag får jag dock inte åka till stallet, men jag ska träffa mina fina vänner Alice och Julia så det kommer bli bäst ändå!

Min syster sitter bredvid mig nu och är så trött så hon håller på att somna över sin frukost, sötnosen. Jag sa precis till henne att sluta smaska på sin smörgås och det värsta är att hon knappt smaskar alls. Ingen annan hör eller märker det, men i mina öron låter det som en orkester. När någon smaskar ryser det i hela min kropp, det är något av det värsta jag vet, jag avskyr det. Vet inte riktigt varför jag hatar det, alla gör det ju. Om man t.ex. äter ett jätte safftigt äpple eller liknande.

Nu ska jag gå och klä på mig, vi hörs senare!
Puss och Kram!

Ida

Natt

Ville bara säga god natt och att jag är så lycklig av någon knäpp anledning! PUSS!


syslöjden-vill-jag-inte-göra

Jag måste göra syslöjd men jag vill verkligen inte, ush så tråkigt. Vill inte, vill inte, vill inte.
Hatar kännslan av att man måste när man verkligen inte vill. Ush, Ush, Ush

NU har jag precis ätit middag. Soppa med bröd, mums!
Idag har jag ännu inte ätit något onyttigt, första dagen på tre veckor kanske? haha! ;)

Idag fick snerra kraniebehandling, låter lite knäppt men tror det var mycket bra för henne faktiskt! Det var en tjej som klämde och tryckte på olika punkter!

Nej nu ska jag fortsätta prata med min vän Marko, sen ska jag göra syslöjd, ush!
Puss och kram!

Ida


Jag och Marko, även en galen marcus i bakgrunden! ;)

vill ha...!



Jag vill ha den här klänningen något otroligt mycket! Ge mig, Ge mig, Ge mig!
Finns på Nelly.se

Bröd..

..älskar jag! Jag älskar verkligen mackor! Det är så otroligt gott! Sitter här nu och äter fetaost och olivbröd med ost och salt! Mums!

Kom hem för ca en timma sedan och sedan dess har jag bara varit inne på datorn, ätit och fixat lite med en överraskning till papi! ;) Jag måste göra syslöjdsarbetet i dag också, om jag hittar pappret vill säga...

Det var precis som vanligt i skolan i dag. Roligt och stressigt! Roligt var kompisarna, stressigt var själva skolan! Men jag hade spanska nationella sista delen, och det känns faktiskt jätte bra! Det var det sista nationella för hela nian! Känns helt underbart!

I dag kommer en tjej och behandlar Snerra för alla hennes muskelproblem, tror det kommer bli riktigt intressant! Jag ska få ett program att träna efter, så jag tror det bli bra!

Nu ska jag leta efter en mask, ett par skor, ett halsband, sminkning och en väska till balen! haha!
Puss och kram!
Ida


mmm....!

Sovmorgon!

Om det finns några fina elever i 9e som läser detta så ska ni veta att vi har sovmorgon i morgon, till halv tio!

Jag blev klar med spanskan men fick inte tag i hon jag gör arbetet med.. ska sätta mig och läsa lite glosor nu tänkte jag! Sedan blir det lite gossip Girl. Måste få reda på vad som händer med Chuck...!

Nu börjar det ordna sig inför balen, bilar är nästan bokade, klipptid är fixad. Allt känns så overkligt! Men först är det andra grejer som händer! Bla papis femtioårsfest! Ska bli roligt, men jag missar baby's middag, vilket är riktigt synd. Tror att det hade kunnat bli riktigt roligt, och jag vet att de kommer ha det riktigt roligt!

Vi hörs i morgon, fina läsare!

Kan tala om att de var rekord i antalet unika läsare här om dagen! 22 stycken! Tack så mycket!

Puss och kram!


gråter...

... gör jag nu. Trodde det var slut efter denna spanskan, men insåg att jag har syslöjdsarbete kvar plus den dumma (och fula) klänningen jag måste göra, och bildmappen. Men bilden ska jag bara måla, och det är ganska skönt. Men det är inte slut. Ush, vad tråkigt! Men efter det! Då J**l*r! Då är det sommarkännsla! haha!

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till niornas bal. Helt galet! Denna dag har man väntat på så länge och så är den bara här. Jag kan inte förstå att det snart har gått tre år sedan jag och min underbara mellanstadieklass sov över i fotbolllagets klubhus och var vakna halva natten. Vi tyckte vi var så stora och fräcka, äldst på skolan. Det var ett jobbigt förväl och likadant kommer det bli nu. Jag vet att jag nästan aldrig kommer se mina högstadieklasskamrater. Vi kommer gå i helt olika skolor, och bor redan i olika delar av stan. Det känns jobbigt. Men då är det tur att vi har facebook! haha, nej med det känns sorgligt, att de personer jag i stort sätt träffat varje dag i tre år bara kommer försvinna.

Även om jag inte känner dem utan och innan, har de ändå varit med mig i allt som inträffar. Sett när jag mår dåligt, sett när jag mår bra. Sett när jag lyckas, sett när jag misslyckas. Vi har kommit närmare varandra, vi har glidit ifrån varandra, vi har glidit tillbaka igen. Vi har internskämt, vi har gjort bort oss. Vi har sagt fel saker vid fel tillfällern, vi har sagt rätt saker vi rätt tillfällen. Vi har varit kära i varandra. Vi har hatat varandra, vi har älskar varandra. Vi har gjort allt man kan. Och nu ska vi sluta nian tillsamans.

Lite poetiskt där i slutet tycker jag ändå... ;)
Nu är det hallonrgotta som gäller!
Puss Puss

Lite finare, Lite bättre. Göteborgs Högre Samskola, 9e

Salty Lipsy




pinsam...

Åh, vad jag suger just nu! Vet inte vadjag har för mig hela eftermiddagarna men jag hinner knappt plugga och jag hinner verkligen inte blogga! Men nu har jag bara en sak kvar i skolan! Sedan ska jag bara ha roligt heelaaa tiden! Underbart!

Nu sitter jag hemma i solen och har precis ätit mellanmål. Jag älskar mellanmål by the way! Har säkerligen skrivit det förut men jag verkligen älskar det.. mm! I dag blev det hönekaka med massa ost och marmelad, och att dricka en kopp te! Vi har hallongrottor i kylen från Farmor, och jag är liiite små sugen på dem.. Men jag försöker bli lite nyttigare igen. Beach 2010 ya know! ;) Haha, nej men jag tror det är viktigt att äta för skälen! Dvs det man är sugen på! Jag är inte bäst på det, utan drababs ofta av lite ångest efter en stor kaka, men jag försöker bättra mig! Det kännar ingenting till! Men nu längtar jag efter att få träna faktiskt, går runt med en elak hosta som inte vill ge sig...

Till imorgon ska jag och en tjej i spanskan ha gjort ett collage om barcelona, och jag ska börja nu! Woho, way to go!

Just nu spelas Veronica Maggio ur högtalarna, sommarkännsla på hög nivå! Spelade sönder hennes skiva förra sommaren/våren!

Efter i morgon mina kära vänner, är det slut! Inget mer plugg, helt jävla (hursäkta svordommen men det är så fantastiskt!) otroligt! Vi slutar ju inte skolan men det är lungt sen! Sista inlämningen! woohoo!

Puss och Kram!

Jag och min underbara Julia i sommras! SOMMAR SNART!

död åt hon som inte bloggat..

... men jag har faktiskt en riktigt bra förklaring!
Varit utan internett HELA helgen och jag orkar inte ens nämna vilka problem det medförde...
Fick tillbaka det sent igår kväll men då hade facebookabstinens och tvingades sitta där ett tag och tala med mina kära vänner innan jag var tvungen att plugga.

Det samma gäller idag, kom hem sent och måste plugga! Lite smått panik över hur jag ska hinna med allt nu i slutspurten...

Aja det ordnar dig! nu ska jag göra klart min So, läsa på lite om barcelona och lite biologi! Sen ska jag prova min farmors nybakade kakor.... bra start på den nyttiga veckan! Hamburgare till middag (dock papis egna med tzatsiki!) och farmors citronkaka och bullar till efterrätt! Mums! haha!

Hoppas ni hade en bra helg by the way!
Puss och kram!


Ben And Jerry´s, A girls best friend



Vilken är godas egentligen?!

Minnen i musik

Jag läste Kenzas blogg i går och hon skrev om hur minnen och kännslor finns i vissa låtar, och jag håller verkligen med!

Just nu lyssnar jag på ''Here Comes the Sun'' och ''Hey, Soul sister''. De betyder så mycket Spanien för mig. Tänker hela tiden på stunderna på stranden och balkongen när jag hör dem.
En låt med mycket minnen är den något töntiga ''Sånt är livet'' av Anita Lindblom. Förra sommaren spelade jag och min Alex den och vi sjöng som galningar, grannarna kom till och med och sa till oss.
Från förra sommaren har vi även ''Rap das armas''. Det är otroligt mycket Lyckebo över den låten. Vet inte hur många gånger vi vevade till den... ;) Från Lyckebo har jag även ''Gabriellas Sång'' med Molly Sandén, den spelade vi hela tiden när vi Diskade, eftersom den låten var den enda acceptabla som fanns på den enda CD:n uppe i köket.
Håkan Hellström är även mycket minnen från sommaren 2009, och ''Use Somebody'' av Kings Of Leon är även den därifrån.
Otroligt mycket nian är ''Långa nätter'', ''Vår sista dans'' och ''har du en famn för mig'' av Melissa Horn. Jag har lyssnat på dessa låtar mycket under den jobbiga perioden av nian. Ni minns när jag inte gjorde något annat än att plugga? ;)
Ännu en låt som det är så ofantligt mycket kännslor i är från hösten i Åttan: ''If I were a boy'' med Beyonce. Den lyssnade jag till och storgrät medans jag var olyckligt kär. Såhär i efterhand var jag nog mer kär i kärleken än i själva killen, men ont i hjärtat hade jag då i alla fall... haha!

Haha, vilket långt inlägg detta blev, jag som hade blivit bättre på att skriva korta inlägg! ;)
Ändå kunde jag inte beskriva alla låtar som satt djupa spår!
Minnen är i alla fall något bra, man hittar alltid något bra i dem. Till och med i de värsta minnena...
Puss och kram!


Om vi talar minnen, Min Alex och jag på taket en sommar för ett antal år sedan...

It's raining again

Japp, det gör det. Länge sedan jag såg regn i sverige faktiskt!

Idag, har jag blivit retad av mina kära killar helt otroligt mycket, riktigt ondskefulla har de varit! Efter en stunds ''fightande'' med David kom Efi fram och jag ramlade framstupa i trappan, så nu har jag ännu ett Hello Kitty- plåster på knät...  Men jag måste erkänna att det var rätt roligt, kanske inte då jag ramlade med, annars! haha!

I eftermiddag ska jag lägga upp bilder på facebook, hjälpa syster att baka, göra musikläxan och arbeta med SO. Hoppas jag får gjort allt...

Idag har jag ingen som kan köra mig till stallet tyvärr, mami och papi ska på möte angående papis 50:års fest! Den kommer nog bli riktigt bra tror jag, men tyvärr missar jag Antonias middag för den, så det är synd.
På tal om middag så ska jag på Barbie-middag till Sara på lördag! Jag blev ju kallad för Barbies bitch i spanien så detta borde ju vara något för mig!

Dags för en till skål flingor! Vet inte vad det är med mig men jag är hungrig HELA tiden. Jag har alldrig ätit så mycket som jag gör nu, eller i alla fall inte på ett bra tag!

Puss och kram!


God Natt!

Nu är jag proppmätt efter glassar och två middagar... Spricker snart!
Det blir jätte kort nu eftersom klockan är mkt och jag måste plugga!

Kort-Häst-uppdatering: Snerra mår bättre, släpptes i stora hagen och gick helt okej att rida.

I morgon blir det skolan!
Puss och kram!


Jag...

Efi...

Nu ska jag berätta om när jag var Efi igen... (jag berättade om mitt nya smeknamn här om dagen, bläddra längre ner om ni behöver uppdatera era minnen!)

Jag lånade som sagt böcker. Allt gick bra fram tills jag skulle låna själva böckerna. Nöjd över att jag funnit dem gick jag med bestämda steg fram till apparaten. Stolt och moget tar jag fram lånekortet, tittar på skärmen och ser att jag ska sätta i kortet i ett jack. Tittar mig omkring, hittar ett. Självsäkert stoppar jag ner i kortet i jacket. Inget händer. Jag trycker lite hårdare, fortfarande ingenting. I ca 15 min stod jag nu och försökte får ner hela kortet i jacket, utan resultat. Någonstans i bakhuvudet tänker jag att jag kanske ska titta efter ett annat jack, men den tanken hamnar snabbt utanför mina tankebanor.

Efter ca 10 min kommer en ung tjej fram till mig.
''Jag tror det går lättare att låna böcker om du stoppar in kortet i rätt jack...''
Hon tar kortet från min hand och tittar in i mina smått irriterade ögon. Jag följer hennes hands rörelse och precis Nedanför skärmen finns ett jack, pilen på skärmen pekar till och med på det...
''Åh, tack..'' sa jag bara fruktansvärt generat.

Nu så tänkte jag, nu klarar jag det.
Det första som kommer upp på skärmen är: Kortlås.
hehe... efter att ha gissat två gånger träffar jag rätt och nu kommer den glädjande texten upp: Du har nu lånat två böcker av blablabla och blablabla.

Så duktig är jag!


It's a beautiful day

Jag älskar solen så mycket att jag hade kunnat gifta mig med den. Helt underbart. Skiner solen, blir jag lycklig!

Det var i alla fall så onödogt att jag åkte till skolan i dag! Efter att ha väntat på min lärare i mer än 40 min och med ofantligt många misslyckande försö att få tag i henne bestämde jag mig för att strunta i provet och gå hem istället, läraren var ju 40 min sen. Men på utvägen gick jag in i lärarrummet en sista gång, bara för att se om hon fanns där någonstans. Och visst gjorde hon det. Men tydligen hade hon talat om för min klassföreståndare att provet var inställt och framflyttat en vecka. Men vad underbart! Så jag fick slänga mig på telefonen och ringa min klasskompis Max som var sjuk och tala om för honom att han inte behövde komma till skolan i alla fall. Han hade nämligen glömt av provet så jag ringde och påminde honom helt i onödan. Jobbigt, suck! Men som jag sa tidigare är idag en bra dag, så ingenting kan få mig på dåligt humör!

Nu har jag bytt kläder till systers short och linne och ska snart gå ut och äta mellanmål i solen. . Hade varit bra om jag fick gjort lite mer SO. Jag var på bibloteket förrut by the way och lånade  två böcker om rasism. Gjorde världens miss, men får berätta om den lite senare.

Puss och Kram!


Here comes the sun

Nu åker jag till skolan för att ha Spanska nationella i två timmar!
Men det struntar jag i att oroa mig för.
Idag är jag nämligen av någon knäpp anledning jätte lycklig! Har har gått runt i ett lyckorus hela morgonen!

Se ya later!
Puss


Sunshine

Morning Cookies!

Vilken underbar morgon! Solen skiner och jag känner på mig att det blir en fin dag. Med vad vaknar jag med? ont i halsen, jag kan knappt prata! Så nu kan jag inte vara med på idrotten men åker in till Spanska nationella vid elva. Tråkigt men sant...

I natt drömde jag inget speciellt, det var så skönt. Jag drömmer alltid en massa, alltid. Och mina drömmar är konstiga, de kan handla om allt mellan himmel och jord, men de är konstiga. Sedan drömmer jag samma saker i perioder. Ett tag drömde jag varje natt att jag var jagad, jag sprang i runt i hus, parker och städer. Men jag visste inte vad som jagade mig. Det var läskigt. Jag undrar om våra drömmar kan tala om hur och vad vi känner... Jag tror jag ska köpa en bok om det...

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan!
Puss och Kraam

Bilden har inget med dagen att göra men jag tycker den är så cool!

Puss

Vill bara ge en stor Puss till mina fina vänner.
Tack för högstadiet.  Tack för mellanstadiet. Tack för lågstadiet.
Tack för sommrarna. Tack för ridturerna.
Tack för konfalägret. Tack för Spanien.
Tack för alex, på andra sidan jorden.
Tack alla nya vänner jag lärt känna. Tack alla gamla vänner jag lärt känna bättre.
Tack alla jag kommit närmare.
Tack ni som alltid finns där.
Tack för allt och mycket mer.
Tack för att ni finns och Tack för att ni förgyller min dag.

Världens största Puss till er!



Eftermiddag

Hej bloggen!
På kvällen har jag nu varit hos min häst som lider av 70 kilos övervikt och hälta. Men annars mår hon bra, jag kan rida som tur är i alla fall!

Resten av tiden har jag pratat med familjen och tittat på Facebook, bilderna från spain har nämligen kommit upp... inte alla men en del! Så jag har roat mig med detta, helt sjukt mycket galna minnen som ploppar upp!

Oj, shit nu märkte jag precis att klockan var mycket och jag måste plugga ännu mer, tråkigt? oja! Måste göra lite annat också, som att packa upp kanske? har ju som sagt inte rena kläder, får se vad jag ska ta på mig...

Vilket tråkigt inlägg detta blev, stackars er. Hoppas ni haft en trevlig eftermiddag i alla fall!

Puss och kram!

Denna bild är kärlek.

Midsommar kanske?


Black

Ibland undrar jag avd det är med mig! Solen skiner och det är 20 grader varmt! Vad går jag runt i då? Svarta tjocka strumpbyxor, svart klänning, svart kavaj, svart halsduk och svart rosett. Svart från topp till tå. Roligt, härlig sommarinspiration! Hoppas det är lika varmt i morgon, då ska jag vara finare!

Sitter nu hemma och smaskar på Mamis bullar, mmm vad goda!! Har ätit två och även om jag inte förtjänar det ska jag ta en till... ;) men jag får trösta mig lite i dag för jag hade sista delen av fysik nationella och det gick sämst. Jag skojar inte när jag säger att det var det sämsta jag någonsin skrivit. Ush, Ush, Ush...

Nu ska jag sätta mig i solen och läsa spanska inför nationella i morgon, sedan blir det So och stallet! Har saknat min häst så mycket! Till helgen blir det en ny header, känner för lite förnyelse!

Lägger upp lite bilder från Spain också!
Puss och kram!


Jag och Hugo på balkongen

Vi rörde faktiskt på oss en del..., här spelar vi beach volleybol!


En liten del av de underbara klasskamrater som var med i spanien.


Min och Antonias balkong var nästan alltid proppfull! ;)


Vi levde på dessa kakor, vill inte tala om hur många paket jag har ätit.... ;)


Efi...

...är ett av mina nya smeknamn och står för Epic-fail-ida. Passar bra på mig. Annars har jag Mi, Mi och Ni. Men vad de betyder behöver vi inte gå in på... ;)

Fick gjort en del So, men mesta delen av kvällen gick åt till att berätta för familjen om resan och visa bilder. Har ännu inte packar upp och detta är något jag verkligen måste göra eftersom jag inte har några rena kläder...

Kan tala om att i Barca blev det inte mkt shopping men jag fick köppt min balklänning! Den är jätte, jätte fin men hur den ser ut får ni se när balen närmar sig!

Eftersom pluggisen i back måste jag nu fortsätta med läxor, plus äta någonting tror jag. Känner hur min mage hade vant sig vid fet mat (friterat och kakor har jag levt på! visar bilder någon dag!) och jag börjar nu få lite abstinens...

Sov sött! Puss och kram!

Home...

Hej, hemma möts man av ångest. Sjuk syster, jätte sjuk häst och mängder av plugg. Ush hemskt!
Eftersom jag har bajs mkt att göra blir detta ett kort inlägg! Och troligen det enda i dag, ber om ursäkt! Förhoppningsvis lugnar det ner sig sen!
Nu ska jag tänka på spanien och motivera mig lite!

Puss!

Brunbrända kroppar, långa sträckor och jävligt roligt!

Ledsen för att jag inte har skrivit men jag tror ni fattar varför? ;)
Spanien är sjukt bra men nu är jag dödligt trött, sover alldeles för lite!

Lägger upp en bild för nu ska jag sova för jag är såååååå trööööött!


Styster bloggar i smyg..

hej hej!
ida upptraterar ju inet så mycket nu när hon e i Spain!
men då kan jag göra ett kort inlägg!
jag har namns dag så då sitter ajg och äter mig tjock på tårta!
haha!
ni får gärna besöka min blogg:
http://ssofiathornqvist.blogg.se
:D <3
en bild på mig o ida från USA!
puss puss!

Spain!

Om fyra timmar är det dags! Kan inte fatta det!
Ska vara vaken har jag tänkt! Nu ska jag platta håret, tvätta av mig och titta på Gossip girl!
Sen får vi se om jag kryper ner mellan mami och papi för att mysa en sista gång!

Snerra var halt i dag, ännu mera problem! Men vi får se hur det blir med det för hon var bara halt när syster red men inte när jag gjorde det så, det känns jobbigt! men men!

I dag hade jag tjockisdag! Ush! Min mage är så svullen att den ser ut att spricka! Vetemjöl och socker är ingen bra kombo för den!

VI hörs nog senare!
Puss!

Syster gäst bloggar!

Hej Hej!
nu sitter jag och kollar på där ida packar till sin klassresa tonigth! haha!
man kan ju inte säjja att det är lite hon ska ha med sig.....
undra om hon behöver allt! haha!
hon tar med sig båda mina, mammas och hennes egna saker.....
hmm... hur ska detta sluta ? ;P
haahha! nejj! men jag kommer sakna henne jätte mycket !
för jag har ingen att bråka med på 10 dagar! snyft....!

men nu sitter jag i hennes säng och kollar över de bergen med väskor, kläder, krämer och smink!
knapt så jag ser henne där nere på golvet! hahah!
mycket ''haha'' i detta inlägget! haah ! ;P (( skojja ))
nu ska jag fortsätta med att hjälpa ida med hennes evigt långa lista om allt!
medans vi gör det så kan ni ta och kolla på domma bilderna som kommer riktigt länge!
ahah!

// Hon som kommer sakna sin syster i Spannien! :( (( Sofia ))

ida och hennes berg.... ( mer i vekligheten! )


jag och idas lista...... UNDRAR OM HON BEHÖVER ALLT!

svvveeenna snögg bild på mig, alice och ida för ca 3-4 månader sedan! hah!


herrååå!

kakaa

Nu har jag och baby tjockat oss jätte mycket med vaniljbulle och tosca kaka! Ska nu ut och röra på oss i en timma! Sen ska vi äta ännu mer av antonias överraskning!

Se yaa!
Puss


The D day!

Morning Honey Jars!

Vaknade för en halvtimme sedan och sen dess har jag ätit en lång frukost och läst bloggar. Eftersom min hals gör ont som f*n ska vi inte gå på gymmet utan ta en promenad istället.

Ikväll bär det av till Spanien! Helt galet! Jag har inte kunnat sova ordentligt på flera nätter, och nu ska vi åka! wiii!

Jag fräsha till mig lite innan bästis kommer, ser ut som något katten släpat in! haha!
Titta in på den här sidan också! Cecilia är en världens yngsta etablerade designer, bara 10 år!

Vi hörs senare!
Puss




Rosa Rosor


Halsen

nu sitter jag här och deppar och äter choklad och farmors kakor. Jag har ont i halsen och snuva, och nyser, och vad mycket ''och'' det blev nu... Nej men helt seriöst jag vill ju inte vara sjuk nu! Vi åker ju i morgon natt och jag skulle träna på grym i morgon! Ska fråga Antonia om vi kan ta ett lungt yoga-pass istället!

Dessutom deppar jag över vädret i Spain, regn hela veckan... Men jag ger inte upp! Sateliterna kan visa fel! Det kan ha blivit en repa eller liknande över linsen.... (vah!?)

Nu ska jag snart äta middag! Vi kom hem nyss eftersom jag varit hos tjockisen! Hon var jätte duktig och pigg så hon fick jobba mycket, var alldeles blöt av svett då jag släppte ut henne!

Jag lägger upp ett fint modecollage lite senare tänkte jag! Titta in då!
Puss och Kram!


Fina


Rachel Gilbert


Day

Onsdag 5/5

Hello sweets! Hur har er dag varit? Hoppas den var bra och att ni som hade nationella överlevde!

Själv har jag varit lite av en bitter-f*tta i dag! Dagen började med att bussen inte kom, sedan nationella i Fysik från 08:30 - 11:00, sedan hittade jag ingen balklänning och gick runt och lackade över att jag kommer gå naken på balen!
haha, men dagen var även bra. På sa och lunchen satt jag och vännerna i solen och slappade, helt underbart!
Efterskolan fikade jag och Elin. Jag provade espresso house's nya bagel och islatte. Båda var faktiskt jätte goda! Elin är grym att gå på stan med, hon hittar alltid godbitarna! ;) Därför blev det en ny bikini och mycket provande av klänningar. Dock hittade jag ingen men bikinin visar jag senare!

Nu ska jag och mami till stallet!

Puss och Kram!


se upp: ilska

Hej alla. Jag ville bara medela att personen jag hatar mest i hela vida världen just nu är den j*veln som kom på att man ska ha nationella proven i fysik. Den personen saknade social kompetens och är smartare än den smartaste fysikern i världen. Personen var bitter och vill bara jävlas med alla ungdommar eftersom personen i fråga hade det trågigaste livet i världshistorien och satt och räknade ekvationer och skrev koder med binära talsystem på sin fritid när personen var ung!
Jag ska skriva ett medelande till er med ett av mina påhittade system:
akj härak kyrsi kht ah tffl ettaj hg ydbkqh!!!

Ni kan ju spendera er kväll med att försöka klura ut vad det betyder! För jag antar att ni tycker detta är lika roligt som jag!

Jag ska starta en grupp på facebook... *Alla vi som hatar fysik* ska den heta!
Vilka är på?

(En ilsken) puss....
Ida

Love Pink

Älskar! Nagellacket heter Bubble Bath och en dag när jag har överflödigt med pengar ska jag köpa det...

Vad ska jag säga om skorna? HELT FANTASTISKA! GEE MIIG!


Dagens och gårdagens Outfit!

Igår såg jag ut så här!

Tunika, Indiska. Kofta, Benetton. Jeans, Guess


I dag såg jag ut såhär:

Klänning, Urban Outfitters. Strumpbyxor, H&M. Kavaj (syns ej på bilden) Juicy Couture

Regn

Det regnar ute! Jag sitter med öppet fönster och hör det smattra mot plåttaket. Så underbart. nej, för en gångs skull är jag inte irronisk! Jag tycker det är skönt med regn, i alla fall idag. Allt blir så friskt och doftar underbart.

När jag kom hem nu upptäckte jag att jag var alldelles skakig och hade en stor klump i mage, vet ni känslan? I alla fall tröstade jag mig med tre av farmors hallongrottor och två glas mjölk! Nu sitter jag här och är arg på mig själv. Jag skulle ju inte äta någonting fram tills på fredag! Men jag och antonia ska gymma på torsdag och i morgon ska jag träna med Snerra, så jag kompliterar det då...  Dessutom blir det mumsig sparrissallad till middag i dag! Nu känns genast det bättre! haha! ;)

Jag, Pauline och Antonia spenderade eftermiddagen på nya franska bageriet, detta är numera vårat nya stammis-ställe eftersom det är mycket gott och fruktansvärt mysigt. Vi satt i ett hör och bara pratade. Självklart pluggade vi också! ;)

Nu är det två dagar kvar till spanien och jag längtar ihjäl mig! Men i dag blev det bestämt att min papi ska följa med! Dock är pappa väldigt, väldigt... hrm... hur ska jag förklara honom? Slapp och skön? förstår ni vad jag menar då? alla gillar lixom papi, så är det bara. Han är så naturlig och avslappnad! Det var rätt ord!

För att detta inlägg inte ska bli allt för långt avslutar jag nu!
Hoppas ni haft en fin dag!
Puss och Kram!


Bara så ni vet har allt pluggande gjort mig galen, jag behöver en paus...

Nytt!


Strandlänning till Spain! Lise Sandahl


Solglasögon! Le Specs


Shorts från Zara, (köppta i fredags)

Smart!

Igår råkade jag av en händelse klicka in mig på Gratisbio.se!
Det är en jättebra sida med mängder av erbjudanden för kläder, smink och andra produkter. Där finns det produkter för mindre pengar än i butik och dessutom får du poäng varje gång du handlar. Då du tjänat ihop en viss summa omvandlas detta till en summa pengar du får som presentkort! Jätte smart!

Jag försöker komma upp i mina första poäng just nu och tycker det är en jätte smart affärsidé!

Det var allt jag ville säga!

Puss och Kram!



Måndag 3/5

Tanken slog mig just att det är maj! Maj! Det är fan sommar snart, helt underbart!
I mina tankar just nu finns inget annat än Spanien, ingenting verkligen! Jag tänker på det hela tiden, jag pratar om det hela tiden, jag till och med drömmer om det! Tänk att vi kom iväg till spanien? Efter att slitit i tre år! Helt otroligt!

Skoldagen var helt okej i dag! Fick gjort lite shopping (Visar senare), pratat med limosiner, skrattat och även pluggat! haha, nej men vi gick tidigare i dag eftersom det kändes mer värt att gå hem och plugga... har jag gjort det? Äum...
Ska försöka hinna med lite träning i dag också tänkte jag! Men vi får se om det blir mer än styrka, saknar motivationen just nu!

Idag anmälde jag mig till Komitén för Niornas lärarlunch, det kommer bli så himla roligt. Det är jag säker på!

Dagens outfit och shopping kommer upp lite senare men först ett modecollage på hur jag önskande skulle vilja gå klädd nu i vår:

Skor: Oscar de la Renta, net-a-porter.com
Jeans: Ksubi, net-a-porter.com
Blus: Oscar de la Renta, net-a-porter.com
Väska: Louis Vuitton louisvuitton.com

Puss och kram!
Ida

Världsförälder

Vet inte om alla ni fina läsare tittar på Humorgalan på tv4 just nu, men jag måste bara be er att bli världsföräldrar eller skänka pengar. Min familj har skänkt pengar, och det billigaste handlar om att skänka 100 kr i månaden! Det är ju ingenting, tänk vad alla barn får för det! Jag sitter här och snyftar över hur hemskt det är att så många barn inte får äta sig mätta. Ush!


Jag vill inte

Fy F*N vad dåligt det går med pluggandet.... finns så mycket annat som är roligt! Nu ska jag träna sedan SKA jag fokusera! GAAH!


Dagens Outfit!



Ledsen för dålig kvalite men fick använda webben.
I dag myser jag i alla fall runt i:
Vita Shorts HM, T-shirt på gatan i New York (låter fräsht eller hur?) Kofta Juicy Couture,

Pastell



Jag gillar vårmodete i år! pasteller! synd att jag inte passar i dem själv bara....

Nytt!

Jag älskar maj -vädret! I dag är det ju helt underbart ute! Älskar det!
Jag, Lollo och Monika red en lång tur med hästarna. Vi galopperade på ängar och badade i sjön. Sommarkännsla!

Jag tänkte att jag skulle börja med dagens outfit och lite annat nu, för att skaffa lite vår inspiration! Ny design har bloggen också så nu blir det förändringar!

Dags att slå up fysikboken men först:
Satt och tittade på Stella Mccartney's vår collection och tycker myck om den! Vad säger ni? :)


2/5 Söndag

God Morgon Finisar!
Jag ska nu åka till stallet och har sjukt brottom! Jag fick till den nya designen i alla fall, kul!

Hoppas ni får en fin dag!
Puss

Ida

Jag och Syster i New York

Snygga kläder!

Åhh, jag borde igentligen sätta mig och plugga, men jag fastnade på Nelly.se! Det finns så fruktansvärt snygga kläder där, vill beställa hem allt! Nästa gång de har fri frakt ska jag banne mig beställa lite!

Försöker ändra designen på bloggen, men det går sådär...:/

Puss Cookies!


Summer Nights

Hello Cookies!

Hur var er valborg? Min var helt okej. Spenderade kvällen med min Sambo och Victoria på landet. Vi hade det mysigt och åt gott! Men idiotisk som jag var bröt jag ju som sagt mitt godislöfte, men idag är jag på det igen. Man kan ju inte lyckas om man inte syndar? (Jag kom precis på det ordspråket!)
Jag älskar landet, det är så mysigt där. Dessutom känner jag på mig att sommaren kommer bli mycket bättre än förra!
Förra var ju bra i och för sig men den fick ett mkt dåligt slut...
Denna sommaren kommer vara full av skratt och jag räknar som om sommaren börjar på torsdag! För då drar vi till Spanien på klassresa och det kommer bli sjukt ball! Sedan är det två jobbiga veckor, men sen.... aaah!! Jag ser framför mig alla lata luncher plus sa timmar i parken. Med sallader, thaimat och pasta. Jordgubbar. Grillning vid havet med bubblande cider. Balen, lärarlunchen, avslutningen. Sedan är det sommar lov, vilket innebär:
Lata dagar i solen. Heldagar i stallet, träningar och vilda galopper. Vännerna (NI SKA ALLA KOMMA! NI HAR INGET VAL!) som kommer upp till landet. Min första lön (!!!!). Tävla med Snerra. Åka ribben. Goda glassar. Solglasögon. Långa nätter. Solnedgångar. Dans. ÅÅH! Sommaren kommer bli så fucking wonderful!

Tillbaka till det tråkiga. Nu ska jag fortsätta plugga! Men tänk positivt: SOMMAR SNART!

PUSS OCH KRAM!


RSS 2.0