New York

Hej bloggen!

Sitter nu i New York och planet till Miami går om ca en timme. Jag har pluggat matte, so och arbetat på min undersökning om ungdomars inställning till sverigedemokraterna. Dessutom har jag proppat i mig lite plockmat, som bestod av paketerade ostar, paketerade kex, cheese-dip och butter-cakes! Yummi! Är jätte hungrig, trotts den fantastiska maten på flygplanet. Om någon uppfattade det som om jag skröt i föregående inlägg ber jag om ursäkt. Det var absolut inte min mening! Men bloggen handlar om mitt liv och det jag gör, och nu hade min familj turen att bli uppgraderade av en slump! Som sagt alldrig min mening att få någon att känna sig dålig.

Ush, magen kurrar. Klockan är fyra här, sex timmars tidsskillnad och jag kunde inte sova mer än en timme på planet, trotts den sköna sängen. Men hur ska man kunna sova när klockan är två på dagen i Sverige?! Omöjligt!
Detta leder till att jag kommer vara väldigt trött då vi anländer i Miami, klockan lär vara runt fyra på morgonen i Sverige då. Då har jag varit vaken i ett dygn... ush!

Nu ska jag hämta ett till paket kakor!
Vi hörs i morgon!

Puss och kram!
Ida

Skrivet på planet, efter ca 3 timmar

Tjena bloggen!
Sitter, nej ligger, på planet nu. Ni kommer alldrig tro mig men något fantastiskt hände då vi skulle boarda och ge oss av till Usa. Då vi fick vår biljetter stod det fel nummer på sittplattserna. Det stod inte rad 12 utan rad 04! Utan att våga hoppas på för mycket satte vi oss ner och väntade i Laungen. Men helt plöttsligt roppar speakern papis namn. Vi gick fram till Gaten för att se vad som pågick. Inanför disken stod en blond ängel och sa med mjuk och glad röst: Ni har blivit uppgraderade till Business Class! Hoppas ni får en trevlig flygtur! Där svimmade jag....
Eller nj fel av mig, det gjorde jag då jag fick syn på att det fanns massage i stolarna, eller var det kanske då chokladtårtan och champangen kom fram? Kanske var det så jag upptäckte att jag kunde fälla stolen raklång utan att nudda personen framför mig. Business Class var precis så fantastisk som jag någonsin kunnat ana. Och maten, mmm, hög klass på den. Kändes som att sitta på en resturang med egen servitris och kock.
Detta är något av det bästa jag varit med om! Fan vilken bra start på resan. Har svårt att fatta att jag faktiskt ligger här. Att jag, Ida, åker i samma klass som New York-eliten framför mig (ni skulle se dem! WOW!)

Nu ska jag fortsätta läsa Ebbas Mode (Verkligen att rekomendera, det är en riktig tjejbok) och lyssna på härliga Håkan Hellström.
Kän ingen sorg för mig Göteborg, för jag har det as gött! Önskar bara att alla fina kunde vara här med mig, det hade gjort allting ännu roligare!

Höll på att glömma de två viktigaste fördelarna! De flesta som känner mig vet att jag alltid bedömmer en resturang, ett hotell eller liknande efter toaletten. Kan bara säga att dessa toaletter inte är som någon annan flygplanstoalett, jag har alldrig sett något fräshare uppe i luften! Här finns: lotion, nagelfilar, varma handdukar, tandborstar, tandkrämer, läpp-balsam, rakhyvlar och rakvatten. Helt sjukt. Gissa om min väska är proppad nu! haha!
Den andra är något som Antonia hade älskat. Det bjuds på NK:s Chokladpraliner. Det var de bästa jag smakat, rediga kaloribomber men det var det värt. Vet inte riktigt hur många jag ätit, och ändå är det ca fyra timmar kvar.

Hoppas mina klasskamraters fysik prov gick bra!
Puss och kram

ida


(skickar detta då jag kommer till New York)

Gulliga Pauline

Om sju timmar ska jag gå upp, ush. Nackdelen med att resa är definetivt själva resan! haha! ;)
Ska bli så skönt att komma fram, men blää vilken tid det kommer ta. Resan är nästan 24 timmar lång.

Var i stallet nu och Snerra var tjockare än någonsin! Hon börjar likna den häst vi köppte för snart tre år sedan. Vi har kommit fram till att Lösdrift inte fungerar för Snerra eftersom hon äter upp alla andras mat + sin egen.
Annars, förutom storleken och den tjocka halsen som leder till framtunghet, så var hon jätte duktig. Nu ska hon vila i två icke-välförtjänta veckor, innan vi ska ta tag i saken och börja se oss omkring. Men förhoppningsvis kommer Lollo rida henne några gånger medans jag är borta.

När jag kom hem från stallet hade jag fått en liten present. Min underbara vän Pauline hade varit här med en Påsk present! Pauline är alltid så fruktansvärt omtänksam och tänker alltid på alla andra. Hon är verkligen en riktigt bra och go människa, ända in i benmärgen. Tror inte det finns något ont i henne faktiskt! Tack så jätte mycket Pauo!

Nu ska jag sova och jag önskar alla i min klass ett stort lycka till på Fysikprovet i morgon!
Puss och kram!

Ida



Jag och Pauline!

Anna-Stina



Anna-Stina, min fina vän. Kom och tänka på dig när jag satt här och lyssnade igenom min låtlista. Jag hörde sången från din begravning och mindes allt. Vi Rödluvor som skulle rida till sjön och bada med hästarna, gå på Liseberg och blir livrädda för skräckfilmer! ;) (L) Jag kommer alldrig glömma dagen då du berättade för mig, alldrig den dag du berättade hur mycket vi betydde för dig, alldrig glömma sorger då SMS:et från Margret kom. Men framför allt kommer jag alldrig glömma DIG! Jag saknar dig varje dag, och ibland känns det inte som om det ofattbara har hänt. Det känns som om du fortfarande kommer finnas på Raudhetta Gård, som om alla Rödluvor fortfarande var tillsamans.

Du kommer alltid ha en Stor del av mitt Hjärta och Jag saknar dig något fruktansvärt.
Vi ses i Nangiala älskade Anna! <3 <3



(Till alla er som läser detta: Tänk på att ingenting finns kvar för alltid. Någon gång rycks det ifrån en, hur lite man än vill. Därför ber jag er att värna om de ni har omkring er och tänka på att man inte alltid har varandra)

Packad och klar, bara att ge sig av

Sådär, nu var packningen avklarad. Ska bara lägga ner Kameran och tandborste! Känns skönt. Nu tänkte jag roa mig med lite Matte innan mamma kommer hem så att vi kan åka till stallet!

Är så fruktansvärt hungrig i dag, mår illa hela tiden, av hunger vill säga. Ändå så äter jag. Hrm... knepigt.

Puss och Kram!

Ida


Lånade tre böcker från skolbibloteket idag. Om jag kommer hinna läsa dem är dock tveksamt med tanke på allt plugg...

Min resväska, packad och klar!


Ser inte min hand sååå läskig ut på denna bild? Som i House Of Wax typ... haha! ;)

I morgon smäller det!

Hej bloggen!
Nu är det så att jag vet om hur suckish jag är på att uppdatera ska verkligen skärpa mig! Förlåt alla!
Såg att en flicka hade noterat att jag inte alls var på gymmet i söndags och om detta nu spelar så stor roll så kan jag medela att detta påhopp är sant... (O no!?) Tidsopptimist som jag är han jag inte med det, men däremot blev det en kvarts cyklande, ha! ;)

I går och i dag, har jag packat efter skolan. I går var jag på gymmet och i dag ska jag till Pollen min! Jag åker iväg i morgon och vill självklart träffa min baby innan! I dag har jag öven gått igenom min fakta om Sverige Demokraterna och tagit ut fakta om teknikuppgiften. Jag hade tydligen mer att göra än jag först trott.... ush....
Fan.. nu dampar skrivaren. Det går inte att skriva ut med färg! Aja, får göra svartvita kopior då.

Annars så har både gårdagen och dagen varit bra. Tråkit att lämna alla fina vänner bara, dessutom fick jag reda på att jag missar en mysig påskpicknick (hur stavas det? :S), men jag hoppas de får det jätte roligt!

Ska nu fortsätta med packningen och med att försöka få ut färgade kort ur kopiator. Antagligen kommer det att sluta med en mosad kopiator och en arg, chokladätande Ida... kan ärligt säga att jag definitivt inte förtjänar mitt betyg i teknik. Det kan alla som känner mig hålla med om, hahaha!

Här om dagen satt jag och läste Kensas blogg här om dagen och fick se att hon tvingades skriva ett inlägg angående hennes kropp. Folk hade tydligen kommenterar hennes bikini-bilder och sagt att hon var tjock! Är det något fel på människor undrar jag bara? Hur fan kan man vara hälsosamt smalare än Kensa? När jag ser sådant undrar jag verkligen var som håller på att hända och dessutom frågar jag mig själv hur dessa bitter------ ser ut själva.... argg. Sådant gör mig verkligen irriterad. Allting handlar inte om vikten eller utseendet. Jag tror (eller rättare sagt, försöker banka in det i huvudet på mig själv) att en människa får ett vackert yttre beroende på hur fin insidan är. Håller ni med, eller trivs ni med dagens skönhetsidial?

Tillbaka till packningen, bara några få dagar kvar tills jag får träffa min fina släkt!
Puss och kram alla!

Ida





Goood Mooorgoon

Nu är det sommartid! Vårtecken! Men vad hemskt, klockan är kvart över tio nu, istället för kvart över nio. Ush!
Men Kvällen igår var jätte rolig! Tack alla fina människor som gjorde den så bra!
Dagen spenderas med fysikboken, i stallet och på gymmet! Mami och jag har nämligen fodring vid lunch!

Nu ska jag hjälpa papi med en sak!
PUSS OCH KRAM!

PARTY

Så, fixad och klar!
Nu drar jag till Baby!
PUSSS

Gosimosi

Gosimosi!
Sitter nu här hästdoftande med hö inanför BH:n i sängen och väntar på att göra mig i ordning. Det går lååångsamt med fysiken kan jag säga. Mer hatad blev den när jag fick reda på att vissa av mina vänner hade en as ball fredag! ;D medans jag och fysikboken hade det.... hrm ja, jag kan ju säga att det inte blir något långvarit förhållande...

Men det bästa är att jag är as TAGGAD inför ikväll! Clara hjälpte mig bestämma klänning nu, så jag tror det kommer bli ball faktiskt! Riktigt party-sugen är jag just nu... längtar väldigt mycket till kommande helger. Barbie-middag (hollywood-fruar-goes-wild .vs. samskolebarn? Oja, vi är snyggare! och vi hade passat mycket bättre hos de barbröstade hunkarna... tror de håller med om det), Antonias middag, Spanien och så hem till Mig i slutet av maj! Kanske blir det en till Valborgs-grillning hos moi också! Wii!

Nu ska jag försöka göra lite mer fysik och shit och sen blir det sminkning och hårstyling!

Puss och Kram!



Herr Fysikbok och Herr spotify....

Hej!

I kväll, som vissa av er redan sett på facebook, spenderar jag kvällen med mina kära vänner Herr Fysikbok, Herr Spotify och Herr Marabo Dark. Vi fyra har det riktigt mysigt Här i sängen.....

Skämt åsido. Fan vad jag hatar fysik! Prov på 23 sidor plus lite labbar på tisdag! YAAAAY! Men en god nyhet kom nyss och det är att jag kanske inte kommer kunna göra fysikprovet eftersom jag måste gå efter engelskan på Tisdag, innan SA och Matten.... Men jag måste tala med min lärare om det, och alldrig att jag gör det på Måndag. ALLDRIG!

Skoldagen var bra. Tror att biologiprovet gick bra, eller det känns så i alla fall. Utvecklingssamtalet gick också bra. Skolan var bra. Ja vad mer kan man säga? Efter skolan har allting varit mycket trevligt dock!
Jag, Sofia, Clara, Filippa och Pauline gick och åt glass på Lejonet och Björnen! Vårens första glass! Vi blev så sugna där vi satt och lekte The Hills på Syslöjden att inget hade kunnat hindra oss från att äta den där Rocky Roden eller jordnöts och kolasås-glassen... mmmm.... det är kärlek det!
Sedan mötte jag upp mami och vi gick för att titta på skor! Vi kom hem med några nya, roligt att gå på stan när mami är på vi-behöver-påfyllning-i-garderoben- humöret! haha! Fick även gjort min fina Sysslings sextonårsprecent! Det är henne jag åker till på onsdag! wii! :D
Sedan åkte vi till stallet. Mami och jag bytte om inne på parkeringshuset inne i stan och det kändes som om vi var med i en aktionfilm eller något. Ni vet när de har två olika identiteter typ? Mami och jag hade ju vardagskläder på oss också ställde vi oss vid bagageluckan i ett tomt parkeringshus (inte riktigt tomt, men om man levde sig in i vår historia kunde de varit tomt... haha!) och bytte snabbt kläder. Sen vipps såg vi helt annorlunda ut med ensilage från förrra fodringen överallt! ;)

Vi bemöttes av en ofantligt uppblåst häst! Den lilla stackarens mage var helt stenhård av alla gaser. Min häst kan föräta sig och sedan igår kväll till i dag har de haft en hel bal att äta på. Tanken var att ca 30 hästar skulle dela på den. Men min polla är riktigt bestämd så hon hade en fjärdedel helt för sig själv. De andra var för rädda för att komma fram! hahaha! I alla fall så bajade hon fem gånger under ridpasset + igångsättningen! Stora högar, stackaren, tror nästan hon hade ont. I alla fall så övningstävlade jag och Lollo lite. Det gick riktigt bra för oss båda faktiskt! så det var roligt!

Nä nu ska jag på toa och sedan är det dags för Fysikboken igen!
Säger bara att min fredagkväll inte hade kunnat spenderas på något annat vis.....

Puss och kram!
Ida

vetemjööl

Halli Hallå!
Efter att ha vräkt i mig oberäkligt många våfflor med grädde och sylt + 2 av systers hembakade kladd-chocklad-muffins med grädde är jag så mätt att jag dööör... eller nej det hoppas jag inte men gravid med fyrlingar är jag definitivt!

Jag mår även mycket bättre! Känner mig nästan helt bra, vet inte vad som hände. Förut hade jag så ont att jag knappt kunde röra mig och kalsvettades då och då. Men nu mår jag jätte bra, dock så fick jag ställa in ridlektionen i dag eftersom jag inte känner mig riktigt i form för att träna idag, synd. Saknar min Snerra så fort jag åker därifrån. Hur ska det gå att vara borta hela påsklovet, ush! vill helst inte tänka på det... Önskar jag kunde åka upp idag, men ska dit i morgon som tur är! :D

Bjuder på lite bilder från baaket!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är set Sex and the city och lite Glamourama!

Sen plugg.... Puss!


Våffeldagen!

I dag ska man äta fofflor, jag och syster (som också är sjuk) ska gå upp ur soffan och göra några till lunch! MUMS!


sjuuk

Hello bloggen!

I morse när jag vaknade var jag alldeles yr och kallsvettig, sedan dess har det inte gått över.
Ligger här hemma i soffan och har inte gjort en ända nyttig sak en, men orkar inte. Skulle haft biologiprov i dag men ringe min lärare så jag ska göra det i morgon i stället. Hon är så snäll! dubbeltummeupp för snälla lärare!

Ush mår jätte illa just nu. Fattar inte vad grejen är! Jag var ju på gymmet igår och var hur pigg som helst! Känns så motigt att bli sjuk när man mår så bra! hehe, konstig formulering men jag hoppas ni förstår vad jag menar! ;)
Dessutom hade vi ännu mer rekord i går, 15 besökare!

Ska vila nu, Hoppas ni har en fin dag!

Puss och Kram
Ida

Ni gör mig glaaad!!

snabbis bara : 14 unika besökare!! TACK TACK TACK TACK TACK TACK!! :D



På Gymmet träffat man goa gubbar

Halli hallå!
Sitter nu här äcklig och svettig och ska stax hoppa in i duschen!
Känner mig riktigt duktig nu, sprang 2,5 km och powerwalkade 2,5 km! Nackdelen med detta var dock att jag såg ut som en rosa gris med svetten rinnande längst hela kroppen och flämtandes som en idot, efter sista spurten trodde jag attt något var på väg upp. SÅ tränad är jag! hahahaha!
I alla fall så, hela tiden medans jag sprang, så var det två killar, en på vadera sida om mig. När jag ökade tempot ökade de, och när jag sänkte sänkte det. Lade inte märke till det från början eftersom jag var djupt försjunken i mi undderbara biologi jag hade framfö mig hela tiden och med MGMT och Coldplay i öronen hade jag ju annat att koncentrera mig på. Men när jag gick därifrån gick de därifrån. Jag gick till mattorna för styrketräning och de följde efter. Sedan gick jag till tyngdlyftningen och gjorde ''Antonia-övningen'' med 4 kg på hantlar. Då kommer de där med sina 10kg:s-klumpar och gör samma sak, måste erkänna att jag började skratta lite men låtsades att det var åt ett sms jag nys fått från Antonia, (som för övrigt var väldigt komiskt (;D)) Men så stod vi där på rad vid spegeln och de spände sig också helt plöttsligt vänder sig taylor-lautner-kopian flinande mot mig och säger: ''Snart klarar du också de här vikterna, sötnos''.
Om jag kunde bli rödade, så blev jag det. Sedan kom en guppe och frågade hur länge jag skulle hålla på med de där hantlarna så jag gav dem till honom. Taylor-kopian sa: Ha det så bra, vi ses! Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag svarade...

Nu är det mer biologi och spanska som gäller!
Och förhoppningsvis lite städning i rummet!

Puss och kram!
Ida

Ps. I dag har vi rekooord! 10 besökare! tack alla ni!! (känns lite ironisk med tanke på att vissa har typ 10 + 000 per dag, men jag är lycklig! haha) .Ds


Behöver jag städa eller? ;)

HAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHA! Jag är den mest glömska person i hela vida världen (fel av mig, Antonia Davin slår mig precis)
Hittade precis min biologibok.... UNDER KUDDEN! HAHAHAHA!
Ni kanske undrar vad den gjorde där? Ni som känner mig vet att jag har lite konstiga vanor. Bla. så kan jag inte gå och lägga mig om jag inte har druckit C-vitamin-brustablett med Hallonsmak, jag spottar över båda axlarna om jag ser en katt korsa gatan, jag lägger verken nycklar eller skor på bordet och har lite andra knäppa saker för mig. Men det mina vänner tycker är den underligaste vanan jag har är att............ sova på mina skolböcker! Ni känner till ordspråker ''Sov på saken'' eller hur? Så det är precis det jag gör! Inför ett biologiprov, sover jag alltså på biologiboken!

haha, tillbaka till biologin sen blir det gymmet!
har ni några konstiga vanor? ;)

Puss och kram!


..........

min biologibok är inte i väskan och inte här hemma. prov i morgon, känns jävligt bra....

oooooonsdag!

Hallo bloggen!

Har igentligen inte tid för att blogga just nu, slösade nämligen bort en timme nu med att äta mellanmål, baka och titta på SATC! Dumma ida. Ska nu plugga biologi inför provet och senare ikväll blir det gymmet! Är jätte otaggad men känner att jag behöver träna upp rumpan lite inför Miami! haha! ;)

Nä nu blir det biologi tillsamans med sköna vännerna Timo Räisänen, Håkan Hellström och Melissa Horn. Känner att jag verkligen börjat tycka om svensk musik... ;) eller är det samskolemuskierna som lockar kanske? haha!

Sitter nu och myser i min nya mjukisdress från skolan!

Jag får utslag av den, men men. Vad gör man inte för skolan? haha!! ;)

Idag är det exakt en vecka till USA! WOOOHOOO! :D
Puss och kram!

God morgon denna blöta tisdag

Det regnar ute... det är nog det ända negativa med idag. Att de regnar. Därför åker både stövlar och regnjacka på. Kommer se ut som en förvuxen treåring men regnar det så regnar det... :(

Nu ska jag och mami snart åka, vid åtta möter jag upp Antonia så går vi tillsamans till imigrationscentret.

Se ya all tonight!
Puss och kram

Ida

Jag idag!

goes black

Hali hallå!
Nu har papi förhört mig på bilogin och vet ni!? Jag kunde näästan ALLT! Wiii, jag älskar när pluggandet ger resultat! Det är därför jag pluggar över huvud taget, för att man blir så glad då man faktiskt får se ett resultat! Därför älskar jag att träna och rida, för man märker att en förbättring sker! :D Själklart får man bakslag, tro mig jag hade ett rejält i höstas då ingenting gick bra, men man kommer alltid tillbaka igen. Hur man mår är som ekomomin. Den kan inte vara bra om den inte är dålig ibland! haha, hoppas min SO lärare läser detta. Jag drar paralleller... haha!

I alla fall så tänkte jag att jag kunde unna mig en paus. Jag målade naglarna svarta framför Hollywood fruar. Förra programet var fruktansvärt och jag kämdes för kvinligheten då jag såg hur kvinnor på +50 satt gränsle över 20:åriga killar. bläääää.....
Men idag fick man se en annan sida av damerna. De var riktigt mysiga faktiskt. Självklart älskar jag Maria Montisami, hon är bara för skön.
Jag har även lyssnat igenom musiklistan till lördagen, då är det middag hos Alice, ska bli riktigt trevligt... ;)
Har dock ett stort problem då jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, någon som vill låna ut en fancy dress? haha!

Tittar med ett halvt öga på Petra Mendes show, den damen är galen. Det är det enda jag säger...

Ska nu packa stallkläder, i morgon bitti ska jag till imigrationscentret på studiebesök och sedan blir det en vanlig skoldag, med stallet på slutet. Trevligt, trevligt! Sedan blir det ju biologi plugg och annat plugg, såsom engelska inför nationella på onsdag!

Puss och kramis!

Spänner sig på gymmet

Jajamensan, då hade man varit på gymmet för första gången sedan sportlovet tror jag. Eller var det innan kanske? haha är så dålig på att gå dit, men tiden räcker inte till!

Denna biologi var sjukt tråkig. Även om ingen i min klass läser detta så undar jag om ni hade kunnat svara på denna frågan: Kan ni biologin bra?
haha, den var riktigt komplicerad den... haha!
Nej nu sitte jag här och knaprar på min hästs morot, har lärt mig att man ska äta efter träning. Längat till middagen... har inte ätit riktig mat sen igår lunch...

För tredje gången idag säger jag:
Back to biology!

Puss och kram
Ida



Bjuder på en vinterbild i Mollösund, längtar till sommaren!
Känner på mig att den kommer bli riktigt ball... ;)


Ps. I går slog vi rekord! 10 besökare på en och samma sag! Man tackar! .Ds

Nothing hill

Sitter och lyssnar på Spotify och har börjat tycka om klassisk musik. Främst pianomusik. Det är väldigt rogivande och härligt att lyssna på då man pluggar. Efter en underbar pianosång kom Nothing Hill låten fram (den bästa film som någonsin gjort, bara så ni vet. Har sett den minst 25 gånger nu, Jag kan nästan alla repliker...) Och den är så bra. Älskar den låten, bara för det ska jag spela den två gånger.

För er som inte vet vad den heter: When you say nothing at all - Ronan Keating

Back to Mutationer, visste ni det att tre kvävebaser bildar en aminosyra, och ändras något där sker en mutation, vilken kan leda till cancer eller en förändad hårfärg på sin avkomma om detta sker i en könscell? INTE JAG HELLER........ jag är sååå glad att det blir Samhälle Ekonomi för min del!

Puss och Kram!

Ida

Biologiboken hälsar er en fin dag!

Hej bloggen!

Har varit vaken sedan åtta men inte orkat gå på potta.... haha! Det rimmar, och stämmer inte så ni vet ;)
Jag har precis duschat och läst bloggar, ska nu fortsätta med biologin. Ingen skola i dag. Studiedagar är underskattade av skolledningen, man borde ha mins tre i månaden! Väldigt lärorika!
Dagens planer består av biologi, lunch, biologi, gymmet och biologi. Fan viken rolig dag!

Puss och kraaam

.....

fan vad jag hatar när pappret är slut och man sitter på toan.... gaaah..... ;@

hästar är ändå rätt bra

Ja, de är de faktiskt. Och ibland är jag glad för att folk tycker jag är en häst-tönt, det är ju så underbart!
I dag i stallet var Snerra lydig när jag hämtade henne och stod still, när vi kom ut ur hagen fick hon en morot och där började det goda humöret. Hon fällde hur jätte mycket idag! Jag ska sticka en tröja av det till Monika , påmin mig om det! haha! ;)
Jag berättade väl att tyglarna gick av i fredags? Aja ialla fall så gjorde de det, och i dag köppte jag och mami nya! Två par! De är handgjorda och svarta. Båda har silvriga detaljer men ena tygeln är först rundad och sedan helt flätad och den andra är först rundad sedan varvat flätad och plattad! Jätte snygga i alla fall!
Snerra hade ju sår i munnen så idag red vi bettlöst, sidepull (höhö). Det gick bra faktiskt. Hon brukar vara fruktansvärt framtung men idag så arbetade jag så mycket med min kropp att både jacka och flis fick åka av. Svetten bara ran! (där ser ni alla ni som säger att ridning inte är en sport! Det beror på hur man rider!) Men det var roligt i alla fall och jag älskar min häst!

Slut på hästsnack!
Annars idag har jag varit hemma. Tjejerna åkte runt klockan tolv, och vi hade en jätte mysig morgon! Bland annat dansade vi vals... hehe.... Nästa helg blir rolig! Mycket stall och middag hos Alice plus lite annat roligt. Dock har jag fysikprov på tisdagen så jag måste plugga... det är synd....
Jag har pluggat Biologi också, men inte tillräckligt. Var ju i stallet ett bra tag!

Nu ska jag plugga, äta, träna och duscha! Hoppas ni haft en bra dag!
Vi hörs senare eller i morgon!
Puss och Kram


Min baby!


Scones twice in a row

God Morgon!
Nu har jag varit vaken sedan klockan åtta. Jag har tränat, diskat och bakat scones, medans mina änglar snusar i sängen. Ska väcka dem när sconesen svalnat och går att äta.

Vi hade det jätte mysigt igår tillsamans med New Moon. Julia fick hem filmen igår och vi var bara tvugna att titta på den. Jag säger bara en sak: Taylor Lautner.

Nu är det lite biologi som gäller eftersom det inte blev jätte mycket igår!
Puss och Kram!

Taking a walk

Hej Bloggen!

Nu sitter jag och väntar på Alice och Julia, vi ska ha myskväll med mat och massa gotti! Men jag ska försöka hålla mig till nötter och naturgodis! (jag inbillar mig att det ska vara nyttigare...haha)
Jag och Julia var ute och gick en långpromenad på mer än en timma! Vi hade mycket att prata om och ta igen. Blir så när man inte ses varje dag. Vi var även och handlade. Jag kommer bli så snål när jag blir äldre känns det som! När man handlar med mami och papi tänker man inte på vad allting kostar. Men så idag hade jag mina egna pengar och blev helt chockad när jag såg att man kan köpa juce för elva kronor, då det var ICA:s märke, sedan såg jag vad brämhults kostade. Behöver jag säga vilken jag valde? ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar tills vännerna kommer!
Puss och Kram!

Ida

Pause!

Tar mig nu en icke-välförtjänst pause från Biologin! Har endast gått igenom tre sidor.... och klockan är snart halv tre! Ush ångest i dag alltså! Men senare ska jag och Julia gå ut och gå och handla! Så det blir nog bra!

Men jag är såå glad att jag har en häst! Man blir så mycket mera effektiv när man vet att man inte alls har hela dagen på sig att plugga, utan att man verkligen måste plugga då man har tiden! Nu sitter jag och sms:ar, och äter nötter hela tiden, inte alls bra!

Något bra har jag gjort idag i alla fall och det är att städa! Jag är inte speciellt bra på det, men rent blev det! ;)

Back to Biology!
Puss och Kram!


Ida

Ariel !

Haha, har precis duschat nu! Har nog alldrig varit så här seg en lördag, eller lågnsam kanske jag ska säga. I vanliga fall är rummet städat, Frukosten smält, magen börjar kurra efter lunch, pluggandet har kommit igång och jag är almänt färdigfixad, ofta är jag i stallet vid den här tiden också.

Men inte idag inte! Jag och Sara sitter här i soffan och tittar på Ariel! Inte den klassiska Ariel utan en ny, som handlar om livet innan första Arielfilmen, är ni med? ;)
Nu har dem precis knutit ihop ca sex stycken elektriska ålar och en ond tant kastade sig precis över arlel och nu liggen hon hjälplös på botten! Gah! Nu måste vi titta vidare!

Hoppas hon klarar sig......



Ps. Hon överlevde och nu kramar hon sin pappa, det är kärlek det! .Ds.

God Morgon!

Lördag! Så skönt!
Nu duschar sara och antonia hettsar, haha! Hon är den värsta tidsoptimisten ever! Hon tror att hon ska hinna med ALLA morgonsysslor på en kvart, knäpp tjej! haha! ;)
Sara står i duschen och vi har precis ätit frukost. Jag och Antonia bakade scones medans Sara låg och drog sig, latmask.

Nu väntar jag i alla fall på att Sarisen ska bli klar så jag kan göra mig i ordning. Dagens planer är slappa, tyvärr ingen Snerra idag eftersom mami och papi är borta över dagen och de vill inte att jag rider om de inte är i närheten :(
Jag ska hämta Sofia på Fotbollen och plugga hela dagen i stort sett (det är planen i alla fall...). Men har planerat att gå ut och springa! I kväll kommer Alice och Julia över på middag och mys, det blir roligt!

Nu kommer Sara,
Puss och Kram!

Smile as wide as you can!

Tänk vad lycklig man kan vara! Såhär glad är jag av 7 anledningar:
1) Det är fredag! Vilken betyder att jag har en lååååång helg framför med mig med studiedag på måndag!
2) Två av mina underbara älskade, Antonia och Sara, är på väg hit för myskväll!
3) Och vi ska vara nyttiga! I kväll är det vatten, nötter, popcorn och naturgodis som gäller! (nackdelen är dock att jag åt upp halva påsen precis....!)
4) Det gick bra att rida i dag!
5) Snön smälter!
6) Margret ska INTE sälja Raudhetta!!!! Jag skrek i stort sett när jag läste det...!
7) I morgon får jag träffa Alice och Julia igen!

Ni kanske undrar varför det inte blev bio med en massa trevliga mäniskor men det blev helt plöttsligt så att ingen kunde, tråkigt men hemma med nyttigheter (hrmm...) blir minst lika brao!
Idag hände en liten olycka i stallet. Snerra fastnade i sin tygel då hon blev rädd och drog av den! Så nu har hon ett sår i munnen och inga tyglar! Lilla stackaren hon är så go!

Nu står mamma här och städar i mitt rum, hon har städmani den kvinnan, önskar jag var lite laggd åt det hållet. Fick snabbstäda nu innan Antonia och Sara skulle komma! Måste blir bättre på att hålla ordning!

Hoppas ni kommer ha en minst lika trevlig kväll som jag!
Puss och kram!

Ikväll blir det vi som myser!

jag suger såååhääääär mycket!!!

Förlåt förlåt förlåt förlåt för min fruktansvärt dåliga uppdatering!
Jag har inget speciellt att skylla på men just nu har jag så mycket att skriva så det är inte sant!
Masssa olika tankar! Men nackdelen är att tiden inte är lika generös!
I morgon (eller övermorgon) lovar jag att uppdatera med ett lååångt inlägg om veckan och mina tankar.

Dagens tanke:
Stod precis i duchen och tvålade mig med en vanlig tvål, inte någon kräm utan en tvål, och jag upptäckte hur mycket jag hatar den typen av tvål! Man blir ju alldeles klibbig och sträv! inte alls sådär mjuk och len! Nej nu kastar jag tvålarna i sopptunnan och hämtar de ljuvliga flaskorna.....

Dagens Ridning:
Gick jätte, jätte bra! Eller till en början var det katastrofalt men efter en stund blev hon mjukare och mjukare. Till slut töltade hon klockrent i form och använde HELA sin kropp! Lollo var jätte nöjd med mig och sa att det var den bästa tölten på länge. Jag gick skrittade ut ur ridhuset med ett STORT leende på läpparna....
Snerra älskar verkligen sin hage. Idag när jag skulle hämta henne stod alla hästar självklart på andra sidan hagen, då menar jag inte en skolsals-stor hage utan i en några kilometer lång hage (kändes det som). Jag hade en halvtimme på mig att hämta, borsta, sadla och rida igenom henne på innan lektionen började. Jag kände pressen. I alla fall så började hurtiga Ida att springa genom hela hagen, bra med lite mortion också... höhö.... När jag kom fram till hästarna hade jag halkat i den förbannade snön minst sex gånger och hade blodsmak i munnen. Jag kan ärligt säga att jag undrade varför jag över huvud taget hade en häst under de få sekunder då det kändes som om jag skulle dö. Men sedan blev jag påmind. För mitt i hagen, i den djupa snön, galopperade min vackra (tjocka... hrmm..) häst, med huvudet och svansen högt och visade upp sig för killarna mitt imot. När jag roppade på henne och bet i en morot vände hon rikting och kom imot mig. Mitt hjärta tog ett STORT hopp och glädjen jag kände var obeskrivlig. Tänkt vilken kärlek man kan känna till ett djur? Som rullar sig i sitt eget bajs? Knäppt igentligen....
Stort förlåt till ni som inte alls tycker om hästar och tycker att jag är världens tönt då jag skriver detta (ni vet vilka ni är... haha!) men min häst har en del i mitt liv och så är det bara!

Dagens Skola:
Vi fick reda på att vår Spanien resa blivit godkänd av rektorn! Nu är det bara ca 20 000 som saknas, någon som vill bidra? jag och några till undar om det inte hade varit roligare att åka till London eller något istället och vara borta i kanske fyra dagar, istället för att vara borta i tio, varav fyra spenderas i  en buss, och käka pommes varje dag.... Men jag tror att det kommer bli sjukt ball ändå!

Tyvärr blir det inte mer idag eftersom jag verkligen måste plugga biologi och platta håret!
Puss och kram!

Ps. I morgon blir det Alice i Underlandet, med vännerna! Ds

.......

ja, jag vet. Jag suger på att blogga! Men det har varit fullt upp hela tiden!

I går hade vi bla en överaskningsfest för Johanna! Hon anade ingenting så det var riktigt roligt!
I dag har jag åkt till landet, papi fyller 50 i morgon så vi är här och firar det! Älskar att vara på landet när det är vinter, såå mysigt! Men nu kommer snart min sambo med familj över på middag. Vi har mycket att berätta för varanda så det ska bli roligt!

Men tack till Emma, Sofia, Johanna, Antonia, Clara, Filippa och Pauline för en underbar fredagskväll!
Nu ska jag fortsätta laga mat!

Puss och kram!


Bilden ger inte rättvisa över min favoritkläning som jag bar i går och ska bära ikväll! Köpt på Zara i höstas.

Tisdag 9/3

Hej bloggen!
Sitter här vis skrivbordet och pluggar musik, musikprov på fredag. Det kommer antagligen gå piss eftersom jag är sjukt omusikalisk, fråga alla som känner mig, det märks kan jag säga. Det är synd att jag är så dålig eftersom jag älskar att lyssna på musik. Det är både avkopplande, tröstande och uppmuntrande. Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn, ''jag vet vem jag är när jag är hos dig''. Jag tycker om nästan alla hennes låtar, det känns som om de har en mening plus att melodierna är riktigt sköna! ;)

Just nu känner jag mig väldigt förvirrad, vet nämligen verken vilken skola eller linje jag ska läsa på gymnasiet... och det börjar dra ihop sig... Jag valde LM. Engström, samhälle ekonomi, men nu vet jag inte längre. Det verkar vara en väldigt bra och mysig skola med trevliga och snälla elever. Den har en kristen profil och jag är inte speciellt kristen. Eller jag är konfirmerad, döpt och har gått i kyrkokör när jag var yngre och så men jag går inte i kyrkan regelbundet. Men jag har definitivt inget emot det, det är inget hinder när jag tvekar på LM. Jag vet igentligen inte rikitgt vad jag tvekar för, men det känns inte helt rätt. Därför jag jag nu börjat fundera på Hvitfeldska Natur! haha helt olik verkligen. Jag vet inte riktigt varför men det är en stor skola med mycket människor och de har mycket... hrmm.... vad ska jag använda för ord? inte resurser men... jag menar mer material och så, förstår ni vad jag menar? I alla fall så tvekar jag hela tiden, byter från dag till dag. Det ända jag vet säkert är att det inte blir Samskolan ;) Jag tycker mycket om den. SKolan är jätte bra och detsamma gäller lärarna. Det är en mysig stämning mm så det är absolut inget fel på den. Men jag har gått där i tre år nu och jag längtar efter något nytt! Lite sorgligt ska det självklart bli, men men. 
Jag ser fram emot gymnasiet, oavsätt vad det blir, men det kommer blir tråkigt att sluta träffa mina vänner varje dag. Självklart kommer vi hålla kontakten (!!!!) men det blir tyvärr inte detsamma, man delar inte längre allt och träffas inte varje dag. Därför ser jag mycket fram emot allt vi ska göra till våren, innan vi splittras! Många roliga födelsedagar ska firas och annat roligt väntar! :D

På tal om födelsedagar så fyllde Johanna 16 år igår! Grattis Grattis Fina du! :D

Jag och Johanna förra Valborg nere vid havet!

I dag har vi (jag, Antonia, Johanna, Sara, Pauo, Clara, Filippa och Horvat) sorterart ut New Body till resten av klassen. Vi fick nämligen våra beställningar sent i förra veckan och för att förebygga cause skulle vi sortera ut det i påsar, kan säga att det tog ett tag... hrm... Men som Clara uppmuntrande sa kändes det som om vi packade goodie-bags i The hills. Clara var Lauren och jag blev Heidi, tydligen var jag mest lik henne...
Dagen var annars bra, det samma gäller gårdagen. I morgon hoppas jag på att få åka till min häst och rida. Saknar henne så fort jag inte är där (hästnöörd) men det är så roligt att känna att man verkligen brinner för någonting. Speciellt när det man brinner för går frammåt och man blir bättre på det för varje gång! Dessutom är det väldigt härligt att vara ute hela tiden! (inte när det är 20 minus dock)
Nej nu är det slut på hästsnack och dags för middag. Idag blir det stuvad potatis... (???)

Ha det så bra så, hörs vi när vi hörs!
Puss och Kram!



Lika som bär? ;)

stressad

Hej låter bara er veta att jag lever!
Fodringen gick super bra i morse och vi satt still en kvart från åtta till halv två. När jag kom hem var jag tre år igen, trött + hungrig + stressad = grinig. Stackars mami och papi, men de vet hur jag är. När jag hade ätit lite och sovit blev jag glad igen. Men eftersom min fantastiska engelskalärare vill att vi ska ha prov ett underbart prov på en mångad fick jag snällt plugga hela eftermiddagen, men känner att jag inte pluggat tillräckligt! Och jag som vill höja mig,
aja ska fortsätta nu!

sov sött!
PUSS!

shopping!

Hallo bloggen!
I dag har jag pluggat och varit en snabbis med mamma på stan. Men under den lilla tid jag var i stan fick jag faktiskt gjort en hel del! Bla: Ett par svarta, högklackade vardagsskor. Tre supersöta koftor i Svart, Marint och beige med pärlor som knappar. En vit blus. En blommig scarf och strumpbyxor! Roligt med lite förnyelse i garderoben! mami och jag åt även en snabb lunch då hon verkligen behövde mat... mami och jag är lika på den fronten. Utan mat är vi inte speciellt roliga att umgås med... ;D

Nu sitter jag här och kollar lite bloggar, sen ska jag fortsätta med engelskan och vänta på att Sara ska komma! Hon ska vara hos mig i kväll och vi ska mysa och ha det göttit!

Hoppas jag att ni också får det!
Puss och kram!

Lördag 6/3- 2010- 08:06

hallo bloggen!
har nu varit vaken i ca 30 min och sitter  nu är i soffan och käkar en riktigt god frukost, mums!
orsaken till att jag är vaken såhär tidigt är dels för att jag älskar att k'nna att jag har hela dagen framför mig och dels för att jag har mycket att göra i dag! nämligen engelska prov till på mondag.... jay! plus att vi har fodring i stallet.

På tal om fodring hade jag och mami det igår kväll och allt gick jätte bra förutom då vi skulle åka hem, vi fick inte stängt dörre till stallet.... den hade frusit fast! härligt...

Att rida igår gick sådär, snerra var överpigg och ville BARA galoppera, men elak som jag är tvingade jag henne att arbeta.... och efter ett tag gick det bra!

Annars igår låg jag hela kvällen och tittade på Glamourama. Fattar inte riktigt varför jag tittar på det för det handlar ju bara om tre bloggtjejer, och varför vill jag veta vad som händer i deras liv? Men i alla fall så är det rätt roligt att se på, ska ta ett till avsnitt nu tänkte jag... ;)
Sedan är det plugg i en timma som gäller, sedan sminkning mm och sedan plugg, stall och stan (i någon ordning). I kväll ska jag antagligen träffa Sara, men har glömt att fråga.... ;)

Ha en bra dag!
Puss och kram!

Dagens frukost bestod av: grov macka med ost, smör och gurka.
Vaniljyogurt med crunches och hallon, och en kopp te, Rabarber och grädde!

tjockis

Gud vad jag är mätt just nu! Gaah! jag kräks snart!
Åt middag, vilken bestod av Keso och kyckilng, men jag bakade chokladmuffins... men hallå, det går faktiskt inte att baka utan att smaka på smeten! det går inte, eller hur!? Sen behöver man ju inte äta så mycket smet att det räcker till två muffins men det är ju sååå gott! ;D

Så nu sitter jag här i min säng, i mitt mycket ostädade rum och väntar på att mitt illamående ska gå över. Igentligen använder jag det bara som en ursäkt för att slippa städa och plugga men måste faktiskt, aja nu ska här stadas och pluggas!

Hoppas ni inte är lika mätta som jag, eller kanske mättare... då hade jag mått lite bättre! ;D
Trevlig kväll!
Puss och kram


(I MORGON ÄR DET FREDAG!!!)

Mellanmål...

är något av det bästa jag vet! Det är ju såå jävlans gott! Har precis ätit en stor knäckemacka med ost och gurka och ett glas vaniljyogurt med hallon, banan och världens godaste flingor!! (så söta att jag kan äta dem som lördagsgodis)
Älskar i alla fall mellanmål! Nu ska jag snart städa undan i köket och sedan baka  till lärarrummet i morgon och medans kakan är i ugnen sak jag roa mig med att städa mitt rum! Duktig i dag är jag. Tror jag vill gå till gymmet sedan, var väldigt länge sedan och eftersom mami jobbar och papi är i USA finns det ingen som kan köra mig till hästen.

På tal om hästen så hade jag träning för världens bästa Lollo igår kväll! Det var så himla roligt att få träna för henne igen, senast var i höstas och nu ska jag göra det varje vecka i stort sett hela våren! Jag är överlycklig! Träningen gick bra, Snerra har ju varit sjukt pigg men efter ett tag tröttade vi ut henne och då blev hon jätte jätte fin! Vet inte om jag skrivit det men vi har fått speglar i ridhuset så nu ser man lyften och det är så sjukt roligt. Rider bort och speglar mig hela tiden. Inte för att det är roligt att se sig själv utan att se hur hästen rör sig under en, jätte roligt! ;D

I går pluggade jag hela dagen och hade inte riktigt någon motivation för bloggen men i dag har jag det. Fick tillbaka mitt biologiarbete och det gick bra så jag är lycklig över det, spanskaprovet idag var jätte svårt men tror och hoppas att det gick bra. Det var väldigt få i skolan i dag, Antonia, Johanna, Clara och Filippa var borta av olika anledningar så det var rätt tomt vid maten i dag! men trevligt! ;)

Nej nu ska här bakas, tränas, pluggas och duschas! (Hur fan stavas det!? haha!!)
Puss och kram!

Ps. Fina syssling du vet att du är bäst, Alex, och låt ingen annan säga något annat! och GRATTIS JULIA LING PÅ DIN 18-ÅRS DAG! GRATTIS GRATTIS!! Ds.

Sunne!

Hej bloggen!

Nu sitter jag här, svettig och älcklig efter en dag i skidbacke, lift och buss! Vi var i Sunne på idrottsdag, hade jätte roligt! Jag har dock inga bilder men hoppas att jag kan få några av johanna! Jag, Johanna och Antonia åkte i skogen och jag säger bara en sak: fy fan. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag ramlade i den förbannat djupa snön.... och tappade skidan.... Men jag ramlade inte av liften den här gången! ;D

Nu ska jag plugga spanska och ducha!

Puss och kram!

RSS 2.0