depp...

... är jag nu! Vill vara med vännerna i staden och inte åka upp till landet. Men jag får inte vara kvar för mami och papi, det är ju valborg. GAH! Nu är jag arg och har brutit mitt goidislöfte i ren ilska. F*N också!
Nu ska jag sura hela vägen upp... vi hörs!
Ha en rolig Valborg förresten! PUSS!

Torkade röda saker...

... äter jag nu. Det är typ bär, men vet inte hur jag ska förklara vad för bär! ;)

Blir skit kort i dag eftersom jag inte hinner mer!
Men jag mår bra, hästen mår bra, vännerna mår bra!
Ska bara tala om ett personligt medelande till fina Johanna: Du är jätte fin i munnen! ;)

Pluggdags!
PUSS OCH KRAAM!

PANIK!

Har jag nu! 12 sidor spanska tills i morgon kvar, och allt jag vill göra är soooovaaa. Måste lägga in en extra stöt på spanskan, har verkligen prioriterat bort det nu! Men nu kör vi! woohoo!

(Måste svara på Ingrids komentar i förregående inlägg bara: Jag kände det när jag skrev det.... ;) )

Puss!

Vill tjocka mig

Ja, det vill jag! Har en sådant sjuuukt socker sug! Någon mer än jag som får det en gång i månaden? ;) haha, just nu drömmer jag om en stooor maraboo mjölkchoklad, frödinges chokladkaka med sprutgrädde, skolans hallonpaj... ben and Jerry glass! Kan även tänka mig Antonias mumsiga kakor, och lösgodis! ååååh, vad mumsigt!
Men nej, jag skaaa hålla mig! Jag ska, jag ska, jag ska! Har inte ätit godis på länge nu, inte ens choklad. Kakor år jag ju i helgen men, men.

Till mellanmål i dag blev det scones och yogurt med honung och mussli... inte så nyttigt det heller kanske ;)
Men jag ska rida i dag, så det blir liite träning i alla fall! haha!

Nej men jag har sjukt mkt att göra tills i morgon så, seee yaaa laateer! Puss


mmmm.....

Kär!


I dag är jag helt underbart kär i livet! (poetiskt, ja!)
Det är sant! Igår var jag sur och ledsen, men inte idag! Jag är ju som en manodepprosiv person, lyckilg ena dagen och ledsen andra, men i alla fall. Jag är kär i livet! Det är så underbart att skratta och ha roligt. Att känna hur mycket man älskar människorna runt omkring sig, hur underbart det är att galoppera i skogen.

Hur fantastiskt mysigt det är att sitta vid matbordet med familjen och bara prata, Berätta om dagen! Att rida är det bästa jag vet. Att skratta och prata med mina bästa vänner är det bästa som finns. Att mysa är det bästa som finns. Att dansa är det bästa som finns. Att vara frisk är det bästa som finns. Att se mina vänner friska och lyckliga är det bästa som finns. Att äta choklad är det bästa som finns. Att åka fort med ribben en varm sommarkväll är det bästa som finns. Att vara kär är det bästa som finns. Att vara lycklig är det bästa som finns. Livet är det bästa som finns!

Tack alla älskade människor för att ni förgyller mina dagar! Tack min älskade häst för att du hjälper mig! Tack min familj för allt! Tack Gud (eller vem det nu är) för att jag finns här! Tack alla för allt!


Hur snygg!?

Just wanted you to know that I am in love!


Hur stora är oddsen att han fortsatt vara så här snygg i ca 30 år? Med samma pojkaktiga utseende?
Kan ju alltid hoppas.....

o yeah vilken dag!

Ja, denna dag har varit HELT underbar! Skrattat mycket och fått roliga besked! Fångade en fruktansvärt rolig bild på Antonia som ledde till en våldsam catfight, ska jag lägga upp den här kanske? ;)
Desutom var vädret helt okej och lektionerna hyfsat roliga!

Nu på eftermiddagen åkte jag till stallet med buss (Jo, jag klarade det! utan att hamna på fel buss!) eftersom tävlingsträningen började klockan sex. Jag fick mängder av bra tips och hyfsat bra poeng totalt. Dessutom blev jag jätte stolt eftersom jag fick beröm för min sitts! Jätte glad blev jag också när jag van över Lollo och Oscar i att galoppera fortast. För er som varit på mitt stall vet ni vad slingan är, och för er andra så är den nästan 1.8 km lång. Hela denna slinga tävlade Snerra och Oscar om första platts. Behöver jag ens tala om vem som van? ;) Snerra såklart! haha, nej men Oscar var ovanligt snabb och höll nästan jämn takt. Till och med framför ibland.

Jag vill också säga att Världens bästa Elin fyller år i dag! Villket är roligt! Gå in på hennes blogg och skriv grattis, då hade hon blivit jätte glad! :D

Nu har jag MASSOR att göra!
Puss och kraam!


(torkade aprikoser är gooda!)

Maria Montazami

Hahaha Maria Montazami förgyller min dag! Hon säger alltid så klockrena komentarer!

Som: ''Ni kommer alldrig se mig bära strumpor. Jag tycker inte om när fotet är instängd...''
Och så har hon strumper på sig! haha!

Puss

Är du smart? nej...

Ville bara upplysa er om att vissa tal i sexans mattebok är svårare än nians! Utan krydd!

kaka

(Förlåt för den knäppa rubriken men visste inte vad det skulle stå! haha)

Ni måste gå in och läsa Kenzas blogg idag om ni inte redan gjort det. Hon har så sjukt rätt! Varför kretsar människans hjärna bara kring pengar!? Galet ju!

I alla fall! Jag gick till skolan sen efter en gråtpaus med mami i luren. Vet inte vad det var med mig. Jag missade bussen och sedan föll allt samman. Tårarna bara sprutade, men det är typiskt mig, ett vrak helt enkelt!
Jag gick till skolan i mjukisdress och nästan helt osminkad, bara de rödaste partierna hade koncealer och bara lite brun (sanna mina ord sara! BRUN!) mascara på ögonfransarna. Jag såg ut som skit men det var så jag kände mig också, och nu vet hela skolan om det! ;) Men mina vänner gjorde mig gladare och piggare så fort jag fick se dem! Tänk vilken medicin de är? helt fantastiskt!

Nu ska jag gå och hjälpa syster med matten och sedan väntar lite matte för mig med innan det är dags för..... Svenska Hollywoodfruar! Woohoo!

Puss och Kraam!
Ida

Magproblem

Morning Cookies!

Magen min är riktigt knäpp så jag fick stanna hemma i dag. Förhoppningsvis blir den bättre tills i eftermiddag så jag åker troligen in till matten.

Nu ligger jag här i soffan med värmekudde på magen och tittar på TV. Bra? Nej...
Måste verkligen börja med mina arbeten.
Ska bara ligga här liiite till......

Puss och kram!
Ida

Ny design

Ingen personlig vacker design, men den förra var ju inte så vacker det måste ni hålla med om?

Nu blir det engelska gramatik och plugghjälp åt syster! Pusssii

Min söndag

Min mage är så konstigt! (jag har skrivit det någon annan gång tror jag) Nu sitter jag här och försöker plugga engelska inör provet i morgon. Men magen gör så ont att vi får se hur det blir med skolan i morgon... :( har verkligen inte råd att missa mer i skolan känner jag dock!

I dag gick jag upp kvart över sju och pluggade ett tag tills bilen gick till Landet och Mormor. På Landet var det jobbintervju och jag hoppas, hoppas, hoppas att hon tyckte om mig! men jag har tuff konkurans, nästan alla goa tjejer hade sökt dit visade det sig, och hon anställer bara två! ;)

Sedan åkte vi till Mormor och Morfar. Älskar att vara där, det är så mysigt! Vi kunde inte vara där så länge tyvärr men lite lunch han vi få i oss! Sedan bar det av till stallet där det gick bra! Snerra var dunderfet men så är läget. Hon var duktig och redigt svettig när jag släppte ut henne. Hon hostade inget fram tills hon kom till hagen. Då fick jag sjukt dåligt samvete över att jag ridit henne svettig (oj vad fel det lät...), men hon verkade må bra och var pigg så det är nog inte så mycket att göra åt!

Får lite klagomål på att jag skriver för långa inlägg och att igen orkar läsa dem, så jag försöker fatta mig kort! ;)

På tisdag är det tävlingsträning, jag kommer skita ner mig av nervositet! Men kul ska det bli!
Nä, nu väntar en förhoppningsvis nyttig vecka med mycket skola och häst!
Hoppas bara magen slutar spöka...

Puss och kram!
Ida


Löördag!

Hej alla!
Har ingen blogg lust i dag heller.... tråkig jag är va?
Måste göra lite grejer nu! Får se om vi hörs ikväll! Puss

Torsdag 22/4

Hääj alla!
Blir snabbt nu eftersom jag inte har någon blogg inspiration.
Det gick bra att träna för Lollo i dag och Snerra hostade lite men inte jätte mycket!
Matte nationella känns okej men nu ska jag gå
Puss och kraam!
Ida

....

Hej alla!
Klockan är nu ganska mycket men eftersom jag sov i 20 min förut är jag inte så trött.
Nu har jag gått igenom hela häftet med matte och gått igenom lite olika formler, knappar på miniröknaren och omvandlingar mellan enheterna! Känns som om jag inte kan plugga mer nu, det gäller bara att komma in i tänkandet. Hoppas, Hoppas att nationella i år inte är ett av de svårare proven! Häftet vi fått att öva på inehåller mängder av nationella prov och de lättaste är de prov från långt tillbaka, 1999 och 2000 var jätte lätta! Medans jag höll på att gå under för 2008. Det kan väl inte vara så att vi blir smartare med åren!? eller!? kanske bättre gener? haha! ;)

Ska nu unna mig lite spanska som omväxling. Tänk vilken lyx, va? Spanska efter matten. Jag är så lycklig att jag hoppar omkring i mitt rosa rum till high-school-musical-musik och leker High-School-girl. Mitt liv är så fruktansvärt roligt nu. Så mycket vänner och killar runt omkring mig. Herr Fysik, Mr Biologibok, Matte-patte! Det tar alldrig slut!
Älskar mina nya vänner så mycket att jag spricker!
Vill inte för något i världen hellre sitta hemma hos Antonia eller Pauline och äta massa choklad i en mysig soffa och bara skratta omgiven av (så kallade) fina människor. Absolut inte. Jag vill inte heller ha tid att äta igen, eller gå på toa. Varför skulle jag vilja det?
Jag är så glad nu, tror inte jag kan blir gladare....

Ja, jag kände hur bitterheten sted allt eftersom inlägger blev längre...
Nu ska jag plugga (ÄNNU MER!) och sedan sova så jag kan vakna glad i morgon och skratta lika mycket och lite till som vi gjorde i dag med mina älskade vänner. JAg vill bara njuta av den tid vi har kvar tillsamans, i samma klass menar jag då såklart. Ingen av oss ska ju lämna jordens yta! ;)

Puss och kram, sov sött!
Ida

(ps. På fredag ska jag äntligen träffa Min Julia igen! alice den korven skulle göra något annat, för hon skulle igentligen varit med hon också. Har inte träffat dem på hur länge som helst! Puss på er!)

matte-patte och jag leker i dag med

Japp så är läget. Har nu ätit mumsig grekisk yogurt med mussli och jag ska nu fortsätta leka med matte-patte!
Har sjukt mycket nu förstår ni!
Därför blir det skitdålig uppdatering! men men, lovar att bättra mig till sommaren!

Känns det inte som torsdag idag? tycker jag

Puss och kram!

Bullbak!

Söta sara!

Fina Filippa!

Jag var inte jätte fokuserad i dag... men å andra sida, när är jag det!? haha!

Vems ben är vems?

De blev jätte goda! Vaniljbullar med mormors snor i till höger (eller vaniljkräm om man vill använda ett annat ord) och vanliga vaniljbullar till vänster!


Matte patte

Yes, denna gång är inte min bok en kille, utan en tjej med bröst. Jag måste antagligen förtydliga att vi bara är vänner (jag är fortfarande olyckligt kär i min fysikbok men vi har det lite jobbigt just nu...), så det inte blir några skriverier i tidningarna menar jag! haha!

Nej, men i dag kom jag hem runt sex och sedan dess har jag pluggat matte. Ska nu tvätta håret och resten av kroppen! Jag försöker  tvätta mitt hår så sällan det bara går men jag måste göra det minst varannan dag! Annars blir det riktigt äckligt. Jag har märkt att jag talar om onödigt mycket knäpp fakta om mig själv för er! Men det har nog att göra med att jag är just knäpp! haha! ;)

Snerra mådde bättre i dag! Ingen feber alls, var inte svettig då hon tog in och hostade bara några få gånger. Vetten kommer i morgon endå, så att vi kan vara på den säkra sidan. På tisdag är det nämligen tävling och det hade varit sjukt kul att få vara med på den!

I dag fick jag även tag i min andra sommarjobbs-givare (klaga inte på namnet för vad ska jag annars kalla honom!? haha) och vi har nästan bestämt datum för möte! Roligt!

Måste skynda! Matte och Spanska väntar! Jag är också fruktansvärt hungrig och det luktar gott från köket (papi är hemma ;p)
Puss och kram

(Senare lägger jag upp bilder från dagens bakning! kika in då!)

Dagens Outfit!

Märkte att jag hade slutat med detta men idag får ni en dagens!

Svarta byxor, Filippa K, Rosa tröja, Juicy Couture, Vitt linne, Day. Armband, New York,

20/4 Tisdag

Good Morning cookies!

I dag har jag tid att blogga på morgonen eftersom min mami bestämde sig för att köra mig! oo vilken lyx!
Sitter här med en hallon smothie som smakar äckligt. Som alltid när jag lagar någon mat blir något fel. Vet inte riktigt vad det är för fel på den men jag vet att jag längtar efter turkisk yogurt, honung och crunches... mmmm...

På tal om ''mmm'' någon som har smakar den nya Marabou? Men passion? Är lite skeptisk till alla deras nya smaker, vågade inte prova julspecialen eftersom det på förpackningen såg ut att vara larver i den (haha) men jag har flitit provat alla andra tror jag. Sommarspeciallen förra sommaren var ju underbar. Jordgubbar och chocklad, kan det bli bättre?! Men efter att jag och min Sambo ätit x-antal paket tröttnade vi lite! ;) Favoriterna nu är klassikerna mjölkchoklad och nötmix eller vad den nu heter. Men jag älskar även Amigo och Digestive. Marabou Daim klarar jag inte av, det känns som om sockret fastnar i halsen på mig, ush!
Hahaha upptäckte just att jag ägnat nästan ett helt inlägg åt choklad! Varsogoda för den informationen!

Ska strax till skolan nu, ha en fin dag!
Puss och Kram!


Vilken är godast? svårt val? O nej! ;)

Varning: Kärlek!

ÅÅHHÅÅ! TACK SÅ FUKTANSVÄRT MYCKET FÖR ATT NI LÄSER MIN BLOGG! DE SENASTE DAGARNA HAR DET VARIT MELLAN 12-15 UNIKA LÄSARE VARJE DAG! TACK SÅ JÄTTE MYCKET!
DET BETYDER FRUKTANSVÄRT MYCKET!

PUSS OCH PUSS OCH PUSS!!!


brottom...

... har jag nu! Sjukt mycket att göra och klockan är sk----t mycket!
Skulle tydligen gjort engelska tills i morgon!
Åt precis middag med mig själv. Äter inte samma som resten av familjen i dag för står ni! De ska äta pasta med något mer och vi äter det hela tiden (papi är hemma men han är laat i dag ;D) så det blev nötter, queso och avokado! mums!

Snerra hostade mer i dag och hade lite temperaturhöjning. Mami ska ringa vetten i morgon. Dessutom är hon så fruktansvärt tjock just nu, snerra alltså, inte mami ;)
Vi var på Landvetter Centrum i dag på väg ut till stallet för att köpa morötter och lite annat. Vi gick in i en fruktafär och de hade massa torkad frukt. Bla torkad ingefära med socker. Mami får ett infall och kommer på att ingefära är nyttigt och köper lite som hon blandar med annan torkad frukt (Som snerra var galen i, haha!). Då vi sätter oss i bilen bestämmer vi oss för att smaka på den sötade, torkade ingefäran. Fy fan vad äckligt det var! Har alldrig ätit något sådant. Vi äter det i Thai-mat ibland med ush! Jätte äckligt ju! Tycker ni om Ingefära?

Måste plugga och göra mig i ordning för natten nu!
Puss och Kram!

Mami och Jag på vifft!

Japp precis så var det. Jag och mami har varit på äventyr!
Vi skulle ju som sagt köpa Thai-mat, så blev det inte riktigt. Vi begav oss först till ICA, sedan vidare till Thaien. Då vi parkerar ser vi att det ser riktigt tomt ut. Vi siter ut ur bilden och stirrar på dörren: ''Vi är på semester fram till 2/4''. där sket det sig. Vi satte oss i bilen och begav oss in mot staden för fler resturanger. Efter att ha googlat på thai-mat ett tag hittade vi en i våra gamla hemtrakter, mitt inne i centrala stan. Vi parkerar fort bilen, utan att betala och livrädda för p-lisor springer vi så fort benen bär in på resturangen. Hetts beställer maten och mamma slänge upp kortet och letar vilt med blicken efter en kortautomar.
''Äum, vi inte ta kort här'' säger den söta thailändskan. Mamma och jag stirrar på varandra och glor ner i den tomma plånboken. Helvete. Skrattande kutar vi ut genom dörren och letar efter en resturang. A, en italiensk. Kutar in på den och beställer så fort det bara går. Sen rusar mamma ut och kastar sig in i bilen livrädd för p-lisorna.

Nu efter många men, sitter vi här och äter pasta. Mums!

Ska nu fortsätta med So och engelska medans jag lyssnar på min knäppa syster!
Puss och Kram!


Negativa människor och hosta

Hej bloggen!
Kom hem för stallet för kanske en timma sedan. Sen dess har jag knapprat nötter och pluggat glosor inför engelskaprovet i morgon!

Snerra hade ingen feber men hostade. Hela tiden då jag skrittade henne var det ingenting. Då jag töltade ca fyra varv runt i ridhuset hostade hon inte heller. Men så fort jag skulle fatta en galopp kom hostan. Han bara ta ca fyra galopp språng. Sedan då jag stod och pratade med Monika, hostade hon två gånger på rad.
Pernilla tyckte dock inte att isolering var nödvändig eftersom hosta är mycket vanligt bland hästar. Ska åka upp direkt efter skolan i morgon och tempa och rida, om hon är tempfri vill säga. Hoppas hoppas hoppas! Vi ska ju börja tävla nu!

Jag har även bestämt möte med en trolig sommarjobbs-givare på söndag uppe i Mollösund. Det blir mysigt att åka upp. Ytterligare en helg med bara mig, mamma och syster. Papi tävlar hela tiden nu på våren! Roligt för han men tråkigt för oss. Men att pappa är borta betyder lätta måltider och mycket hämtmat! Igår Indiskt, idag thailändskt!
Mami kan laga mat men, hrm.... hämtmaten är godare. Man tröttnar på korvstroganof efter ett tag... haha! ;)

Här kommer lite negativt:
Jag ville bara säga det att jag är sååå fruktansvärt trött på människor som försöker trycka ner andra för att må bättre själva. Som ska säga massa dumma saker och förstora allting för att verka mycket bättre. I detta fall vet jag t.ex. att personen ifråga inte alls har gjort alla dessa saker personen säger, och ändå måste han/hon tala om för mig, när hälften inte ens är sant. Ush, blir bara så trött! (kände att det var fruktansvärt bra Svenska här också! haha)

Nu ska vi bege oss till vår Thai-resturang! I morgon kommer papi hem så då blir det hemalagat igen!
Puss och kraam!


På tal om thailand...

Titta vad jag hittade på köksbordet!


April 18, 2010 (försenat, skulle ha publicerats tidig morgon)


Morning cookies!
Sitter nu här med världens godaste frukost! Grekiss yogurt med hallon, mussli och honung! En rikig lyxfrukost som man får unna sig på helgerna! ;)
Ska böra plugga engelska nu

Inatt drömde jag om dig, min Vän Anna-Stina. Jag drömde att du var på besök i min skola. Jag minns då du gick in genom dörren och jag frågade chockad och förvånad hur du kunde vara här. Du svarade att du var tillbaka. Jag visade dig runt och vi skrattade. Men helt plöttsligt började ett piano spela och du talade om att du var tvugen att åka. Då vaknade jag...

Anna, jag saknar dig varje dag! Hoppas du har det bättre var du nu än befinner dig. Jag är tacksam över att du ibland besöker mig i mina drömmar!
Anna, Kom tillbaka!

 

Puss och Kram!



bawl

Nu har jag bölat över Benjamin, ush så fin film!
Den får en verkligen att tänka.

''Nothing Last forever, but every moment is worth to remember''
// Benjamin Button

Puss och kram!

Benjamin Buttons otroliga liv...

...tittar jag på nu! Den är så himla gullig! Älskar den!
Jag och mami har haft världens mysigaste kväll! Vi är ensama förstår ni. Papi kör tävling tidigt i morgon bitti så han var tvungen att vara där i tid, och Syster är hos Isak! ;)
Mami och jag åkte till Tre Indier och köppte mat sedan tände vi doftljus och hade mysigt. Nu knapprar vi nötblandning och jordnötter med choklad, en gemensam favorit!
Ska nu fortsätta smörja in oss med bodylotions, läsa tidningar och titta på Benjamin Buttons otroliga liv.

Ha en riktigt mysig kväll!
Puss och Kram
Ida


plögg

Klockan är halv tre och vad har jag gjort i dag? Ridit.
Det är det enda jag har gjort i dag! Fan att jag var så trött nu är jag ju super stressad!

Kort uppdate bara om ridningen: I dag tänkte jag verkligen på att rida med kroppen och snerra var jätte samlad och fin! Dock mådde hon inte speciellt bra, hon var pigg men lite dålig. Så nu har jag googlat ett bra tag på vad det kan vara...:/
Annars var hon bäst! Som vanligt!

Nu har jag käkat lunch, knäckebröd och grekisk yogurt! mums!

Nu ska jag ta itu med listan av läxor jag beslutat mig för att hinna med innan måndagen!
* Sidorna inför Fysikprovet
* So-arbetet
* Kärleksarbetet
* Bild-arbetet
* Biologiläxan
* Enegelska läxan
* Öva inför engelska provet
* Musikläxan
* Musik-arbetet
* Bli klar med tekniken
* Öva inför matte nationella

* Öva inför matte nationella nästa vecka

Förstår ni varför stressen ökar? ;)
Puss och kram!

Goood (för sen) morgon!

Japp, jag och mami försov oss och skulle igentligen varit i stallet nu, men nej vi var för trötta.
Igår hade jag träning för Lollo och det gick piss dåligt. Men jag lärde mig ändå mycket och fick reda på ett och annat som jag hoppas att min mami snappade upp! ;)
I går kom brevet om gymnasieintagningen och jag kom in på mitt första val! Stolt kände jag mig då!

Dessutom kom mormor och morfar igår kväll. Men jag var sååå trött att jag somnade som en sten vid elva och orkade inte vara social någonting! Roligt barnbarn jag är!

Jag fick inte gjort något plugg igår nästan! Förrutom att skicka ett mail!
Men nu ska det blir ändring på det! I dag är plugg-dag!

Puss och kraam!
Ida

Hur underbara på en skala?



Dessa övre är alla från Malina, by Malin Andrén
Tänker mig den grå på balen, den korta med blommor på Lärarlunchen och Den underbar långklänningen vid något annat tillfälle... den hade varit fruktansvärt snygg att bara strosa runt i längst Barcelonas gator! ;)
Synd att de kostar ca 3000 per klänning bara!



Denna klänning är från Ulrika Sandström och är enligt mig också helt fantastisk!

Hoppas ni fick lika mycket sommarinspiration som jag!
Puss och Kram
Ida

Gossip Girl updatering

För er som vill veta (och inte vill för den delen.. haha) så kommer har mina tanka om Gossip Girl:
Chuck är äcklig och dum i huvudet.
Jag gråter för Blair.
Serena är dum i huvudet som ljuger för Nate.
Jag gråter för Nate.
Jenny är den största bitchen ever som försöker ta Nate ifrån Serena.

Men fortfarande: Bästa programet! Längtar till avsnitt 19!

nu ska jag snart till min älskade häst!

Gossip Girl

Är det bästa programmet ever! Ska nu titta på det tredje avsnittet och sedan ska jag göra teknik! Ska bara skriva ihop lite snabbt om några olika tekniska föremål. Sedan är det trääääning med hästen! Ska bli jätte sköt att komma till stallet, där är man bara sig själv. Finns inget man ska bevisa för någon. Man kan bara vara!

På tal om ingenting så såg jag precis en sak på tv!
Visste ni att det finns människor som är så besatta av vampyrer att de faktiskt nästan till 100% följer deras diet? Ja, de dricker blod! Fast inte från människor så klart... ;) I kosten ingår även blodpankaka, blodplättar och någon gryta gjord på grisblod! Crazy people!

Puss och kram!
Ida


stress-mage...

... har jag! Den förstör verkligen allt för mig och den är såå fruktansvärt kännslig min mage! Så fort jag stressar det minsta dampar den sönder, så nu ligger jag här i soffan och är heelt död.
Jag har en kommpis som klarar hur mycket som helst! Uppe tidigt, lägger sig sent. Sjukt duktig i skolan och på det hon gör på fritiden. Dessutom är hon en fantastisk vän och har nog alldrig fått ett raseriutbrott av trötthet. Men jag klarar inte av tempot hon håller, jag klarar inte av hälften ens. Detta får mig att skänna mig jätte klen och patetisk. Men antagligen är det bara att axeptera hur jag fungerar. När jag stressar säger min mage och hjärta emot, innan det går för långt. Men jag fortsätter ändå pressa mig själv lite längre än vad jag klarar av och då blir det så här.
I dag på matte nationella höll jag inne kväljningar säkert mellan 4-6 gånger, ingen härlig kännsla kan jag rala om!

Nu tittar jag på Top Model och samlar mig lite, för i helgen blir det stress igen! ;)
Oj, en tjej åkte ut från Top Model för hon var för smal! Framsteg i modellvärlden! haha!

Ska nu titta på GG!
Puss och kram!

(Ps. Har kanske hittat en klänning till balen! Ds)

läskigt

ush och fy. Såg på nyheterna nu (ja, jag fyller 16 inte 60...) och hörde om vulkanen på island. ALLA flygplan är ju inställda pga av alla aska som finns i luften och flygplanen störtar om de får in de i motorerna. Hade jag rest hem liiite senare bara hade jag varit fast i USA, ja för... vem vet hur länge! As äckligt ju!
Och som den häst-människa jag är är min andra tanke: hur mår hästarna på island nu?
I morgon ska jag googla på det.
NU har jag läst musiken en gång. Har en helt knäpp konversation med en klasskamrat om att mitt huvud är en magnet för bollar och att jag har förlorat för många hjärnceller, och att jag nu har en dålig hjärna... någon som kan gissa vem jag talar med? Nej, det är inte sara! ;)
Håller på med matten också! Men snaaart går jag 20cm till sängen.. snaart... ska bara plugga liiite till....

Sov sött!
Puss och Kram!

hej-mitt-namn-är-ida-och-jag-är-tjock

japp, precis så känner jag mig nu! Skulle baka en chockladkaka till lärarrummet, men den såg ut som... ja, det finns ingen bättre ord än; rinnande bajs. Så den kunde jag INTE ge till lärarna utan istället fick en stor del landa i min och systers mage. Nu är jag bajs sur på mig själv eftersom jag hade klarat mig utan sött i fem dagar och det hade kännts ännu goare med en vecka. Men det kom ju lärarna och förstörde nu...

Matten känns bra. Har gått gjort många utan miniräknare tal och de kan jag faktiskt rätt bra. Men delen med miniräknare som är i morgon, består bara av ett tal som är svain svårt. Tycker jag i alla fall!

I dag då jag var på väg till skolan gjorde jag en ''Ida''. Jag satte mig på fel spårvagn. Märker det då spårvagnen helt plöttsligt svänger av från den normala vägen och åker in på ett annat spår. Jag springer fram till skyllten (jag ser inte på långt håll...) och läser: Nästa, Gammlestadstorget. .
Där kom ett ljud ut ur min hals som inte ska upprepas här i denna ''vuxna'' (hrm..) blogg. Folk stirrade på mig, kan jag säga där jag stod och hoppade av ilska medans jag hettsigt tryckte på mobilknapparna för att ringa livlinjen Antonia. Jag har varit på gammlestadstorget en gång i mitt liv förrut, då skulle vi på bingolotto. Annars är jag alldrig i den delen av staden (jag menar inte något illa med det, jag har bara inga vänner som bor där eller liknande) Därför kände jag mig helt jävla lost. Men som tur var behövde jag inte oroa mig eftersom min spårvagn tillbaka anlände precis samtidigt som mig och jag kutade in genom dörrarna. Efter att ha frågat tre personer om detta var rätt spårvagn slängde jag mig ner på en stol. Snett bakom mig hör jag några som skrattar. Två killar, yngre, flinar åt mig och frågar om jag var rädd? hehe, lite, mumlade jag och sjöönk heela vägen ner under spårrälsen....
Dessutom såg jag en gubbe som kissade i en blomkruka, men han trivdes för han såg så nöjd ut så... hahaha!

Kan även tala om lite snabbt att jag nu drömt två nätter i rad att jag har en dotter! Hon är ca 1 år och världens sötaste kan jag tala om. Men nu börjar jag bli lite nervös, sååå nära kom väl alldrig jag och fysikboken varandra? HAHAHA! ;D

Ska göra mig i ordning för kvällen och sedan plugga lite musik och matte!
Puss och kram
Ida

matte-nationella-är-jag-inte-taggad-för

Nej det är jag absolut inte.... ush! I morgon är det första delen, så nu ska jag plugga inför det.
Stackars er som läser denna blogg. Det har blivit en plugg-blogg! Kankse ska döpa om den till: www.tjejensominteharnågotlivutöverskolan.blogg.se? Hade ju passat bättre nu i fyra veckor framöver. Sedan släpper det! Ledsen men ni får hålla ut (precis som jag ;D), för sen kommer luncher i parken, långa ridturer, roliga sommarfester, balen och sedan slutar jag nian. Va? Jag, Ska jag sluta nian? Har jag gått klart de nio obligatoriska åren? Har jag redan gått tre år i högstadiet? Kan någon tala om när tiden började springa och gå dubbelt så fort!?
Kan inte fatta att jag fyller sexton och vissa vänner tar studenten nästa år... helt sjukt!

Nu är det matte som gäller!

PUSS OCH KRAAM!
Ida

hrmm..

Hej bloggen. Innan stallet idag hade jag massa bra blogg-idéer men nu försvan allt. Har inte den blekaste aning om vad jag ska skriva... Förlåt, men kan snabbt tala om att jag var i skolan i dag och även i stallet. Jag red och det gick helt okej. Mamma red och det gick också helt okej, på hennes vis ;).

Hoppas jag kommer på mer imorgon!
Nu ska jag plugga lite matte och leta efter info om en konstnär eller så ska jag skriva ihop lite om bra uppfinningar. Hrm.. får se hur det blir.

PUSS OCH KRAM!

Våår

Som jag skrev på min facebook i morse: Med håkan i öronen och solglasögonen på, så känns det som vår!!
Och det gör det ju verkligen, helt underbart! Satt ute och pluggade förut!

Eftersom jag är har ett prov och ett viktigt läxförhör i morgon blir det inte mer än detta i dag men måste bara tala om  vad dagens skratt var:

I dag hade vi SA dag, vi arbetar med ett stort arbete helt enkelt. Vi pratade mycket om annat än vad vi skulle med huvudämnet var ett tag namnet på antonias blivande föl. Det skulle likna Briar, fölets pappas namn. Efter några knäppa exempel, bland annat Brrraaian och Brunte, utbrister sara: Ballong arsle!
Och där dog vi av skratt! Så fruktansvärt roligt! Ibland undrar jag vad det är för fel på oss, antagligen är vi bara almänt sjuka i huvudet.

Tillbaka till Herr Fysik, och i dag har vi ännu en rolig Herre med bland mina män. Herr Biologi. I morgon ska jag äntligen göra slut med båda två. Jag som trodde att förhålandet med Fysiken var över förra veckan. Ack så fel man kan ha!

Puss och Kram
Ida

Min korv!

Hej, kom hem från stallet nu och måste ääätaaaa och plugga.
Ville bara tala om att det inte finns någon häst i heeela världen som är bättre än min! Snerra is the shit!


......

Jag ska inte bli advokat eller gå häsgymnasium. Jag ska bli lärare, och jag ska tänka på hur det är att vara barn och stressad. Jag ska INTE ge några läxor alls, INTE några prov heller. Om prov så muntliga. Jag ska bli världens bästa LÄRARE. och jag ska INTE ge läxor till veckan efter ett lov. För jag vet att barn har ett liv och de vill INTE plugga på loven. Loven har man för att vara ledig. Det behöver ungdommar. SÅ NU SKA JAG BLI VÄRLDENS BÄSTA OCH MEST ÄLSKADE LÄRARE NÅGONSIN!

Som antonia sa: Jag är överbelastad

Hej bloggen. Dödligt trött från igår orkade jag inte masa mig till skolan utan var hemma och vilade.
Blir inte något roligt inlägg alls i dag eftersom inget roligt hänt i dag! eller jo jag ska träffa min fina häst och har pratat med både Sara och Antonia. Men annars har inget varit bra. Bara fått reda på att de fyra följande veckorna kommer vara som att leva i helveeeetttteeeet....... Ska nu återgå till mitt härliga skolarbete som jag älskar så mycket att jag vill ha sex med det! Märker ni hur positiv jag är? det går så häääär bra med mitt nyårslöfte om att vara positiv. Jag tror snart jag skiter i mitt mål om över 300 poäng och struntar i  advokat-målet, jag väljer hästgymnasium istället och gör det jag älskar resten av mitt liv! Orkan inte med detta längre....  puss och kram från en deppad ida

Farväl mitt älskade New York, Hej... Göteborg

Halli Hallå!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den fruktansvärda uppdateringen men jag har verkligen inte haft tid! (har jag inte nu heller men, men) Jag har inte hunnit uppdatera någnting eftersom det enda vi gjorde på hotellet var att sova, vi var ute heela tiden! Jag har tyvärr inte tid att uppdatera speciellt långt eftersom jag sitter i Laungen i Köpenhamn och måsye hinna med lite mer fysik. fan vad jag hatar den jävla fysiken! (förlåt för grova ord) Förstör hela mitt slut på semestern! Får i och för sig skylla mig själv då jag kunde ha pluggat hela veckan, men endå!

Har bara sovit ca tre timmar i natt och klockan är två i New York, kan någon förklara för mig VARFÖR jag är uppe och pluggar!?
Min dator har gått sönder dessutom. eller en liten flärp har lossnat. Jag är trött, och ofräch. Och jag vill inte börja skolan igen. Jag längtar efter min häst. Och mina vänner. Och min säng. Och jag vill INTE ha fysikprov.

Vilket possitivt slut på bloggandet denna morgon.
Ledsen för det. Nu ska jag... ja ni vet.

Puss och Kram
Ida



Älskade New York! Bilden på New York:s höghus och Frihets Gudinnan har jag tagit själv... från Helikopter.... ;)
Sen är det vackra Central park som vi bland annat åt frukost i en morgon. Bilden brevid frihetsgudinnan är från min favoritdel av New York, West Village!

High School

Hello friends!
Ledsen för dålig uppdatering men jag skulle bara vara i Tampa med mina kusiner i några dagar så jag ville spendera så mycket tid med dem som möjligt. Men nu pluggar alex för ett test (hon är suuuuuper smart!!) så jag har tid att blogga lite nu. Jag kan berätta lite kort om var vi gör här. Känner att jag bara berättar om vad jag gör hela tiden och förstår att det kan låta tråkigt men jag hinner inte med så mycket mer just nu!

Vi lämnade Miami i lördags, tidigt. Vi åkte till ett STORT shopping mal och shoppade loss, bokstavligt talat. Allt är så mycket billigare här! Hemma kostar t.ex. Uggs (vanliga svarta, låga) hur mycket som helst, och här under 1000 kronor tror jag. Helt galet. Jag fick i alla fall gjort en del där. Sedan åkte vi i tre timmar upp till Tampa. Vi stannade på ett ''waffels house'' och åt. Tjejen som arbetade där trodde jag var Amerikan på grund av mitt engelska uttal. Så det var positivt. När vi kom fram hade vi kramkalas och jätte god middag. Jag och Alex somnade jätte sent.

Dagen efter vaknade jag tidigt. Då skulle jag gått ut för att springa men jag var för lat... haha! ;) Vi åt i alla fall en super frukost med MASSA mat, bla American Pancakes! Sedan åkte vi runt på massa olika ställen. De försöker övertala oss om att flytta hit, haha! ;) Efter ett tag åkte vi till Tarpon. Det är en grekisk liten by kan man säga. Den ligger precis vid vattnet och det bor mest greker där. Alexandras pappa Steve, hans föräldrar är Grekiska så han växte upp i Tarpon. De har nu sitt sommarhus där, brevid det hus han växte upp i. Vi åkte ut med båten till en ö som bara är sand! Där fanns det massa snäckor, jätte stora. Det var riktigt coolt. Vi åt super goda bagels till Lunch! Jag älskar bagels, det är så gott! mmm! Sen åkte vi runt lite till och så åt vi middag på en jätte god grekisk restaurang.

I dag var jag i Alex High School! Det var jätte, jätte roligt! Jag var väldigt nervös innan och ALLA stirrade på mig, men det var roligt. Alla tyckte det var ''soo cool'' att jag var från Sverige. Väldigt exotiskt... hehe... ;) Men alla var väldigt snälla och trevliga så det var väldigt roligt. Men allt är så annorlunda. Det går inte att beskriva hur annorlunda det är. Matsalen, människorna, ALLT! Jag träffade en kille som hade sett mig på Facebook och sa att han var kär i mig, haha! Han var väldigt rolig, men jag glömmer av hans namn hela tiden... :P På eftermiddagen gick vi till ett shopping center och jag shoppade lite olika saker. Än en gång, allt är så billigt!
På eftermiddagen har vi bara myst och haft det bra. I morgon åker jag ju till New York! Det ska bli jätte kul, men jag börjar känna pressen för mitt Fysik Prov! I morgon om en vecka har jag det... ush! Jag pluggade lite, lite i dag. Men inte tillräckligt!

Nu ska jag sova, för klockan är jätte mycket!
Seee ya in New York!
Puss och Kram

ida

Trevlig kväll

Hej Bloggen!
Nyss hemkommen efter en super god mexikansk middag (åt ''way to much'') och en shoppingtur på ett jätte mysigt och snyggt shoppingcenter. Det blev varsin plattång till mig och Syster, med lite olika hår-stylings-produkter och en klänning från Abercrombie. Den är vääldigt kort eftersom den kommer från barnavdelningen, hehe. Men jag kunde inte låta bli. Tänker att med ett par hotpants eller tunna vita strumpbyxor under kan det nog bli bra! ;) Ni skulle sett tjejens min när jag sa att klänningen var till mig, haha. Om blickar kunde döda.... haha!
Killen (mannen/gubben) som sålde hårgrejerna var jätte mysig. Hur trevlig som helst, så nu har jag en till vän på Facebook, haha!
Ska tvätta av sminket och krypa ner i sängen. I morgon blir det frukost på Starbucks, shopping och Tampa. Och vad finns i Tampa!? Alex och Madde! wiii! En bra dag helt enkelt.
Hoppas alla änglar där hemma har det lika bra!
Puss och Kram
Ida

Varför ska killar alltid tävla!?

Precis! kom precis hem från gymmet efter en springmarch mot en basketstjärna eller liknande. För han såg ut som en redig High-School-boy med muskler och köret. Självklart skulle han tävla. Ökade jag ökade han, flinandes. grr....

I alla fall. I dag har vi solat hela dagen. Men eftersom jag ser ut som en engelska (mammas uttryck, dvs. ljus hy) så är jag knappt någe brunare alls. Men en liiiiite tydligare linje har jag allt fått. Så mycket mer har jag inte att säga om i dag. Vi ska snart ut men innan dess ska jag göra mig i ordning. I morgon ska jag shoppa och åka till mina fina kusiner i Tampa!

Puss och kram
Ida

I'm in Miami Bitch

Hello friends!

Idag har varit en bra första dag! Hemsk dag igår nämligen!
Sedan mitt senaste inlägg var allt bara jobbigt. VI fick åka på ett överbokat plan med barn som skrek och människor som hade fruktansvärd hosta. Inget sovandes med andra ord. Vi landade tidigare än väntat i Miami och trodde detts var bra. Men så fel man kan ha. Vi skulle hyra bil och var fast på deras kontor i tre timmar. Fucking wonderful. Det slutade med att jag satt och sov över alla resväskor och såg almänt shleten ut. När vi äntligen kom till hotellet kändes det som att komma hem. När vi är ute och reser bor vi nästan alltid på samma Hotell Kedja så doften av deras lakan var helt underbar. haha! Sov till sju, då vi gick på en promenad längst med stranden innan frukost. Frukosten var bättre än någonsin. Det var inte jätte mycket att välja på men det som fanns var underbart! all frukt, mussli, mini bagels (åååh, bagels. Det godaste som finns!) och ännu mera frukt.

Sedan tog vi en båttur till träsken och fick se alligatorer! Jätte nära. Det var riktigt coolt!
Efter detta, vi var klara runt 12, tänkte vi åka in till miami och titta lite. Vi bor nämligen i en stad lite söder om Miami, Fortloridale. Men det var trafik-cause och det tog tre timmar innan vi var tillbaka på Hotellet. Detta ledde till pytte lite solande och inget bad för min del. Men däremot tränade jag på gymmet (till desperata hemmafruar! ;D) och är nu uppe på rummet med en Starbucks Coffee.

Ska strax göra mig i ordning!
Hur har er dag varit?
Puss och Kram!


Syster med benutrymmet på planet!       Min middag igår.....


hrm.....                                   Jag och.... kan ni se baby-aligatorn? ;)


Jag och Syster på flygplattsen i New York Jag på stranden i morse

RSS 2.0